«احسان گوهری راد» به خبرنگار خبرگزاری شبستان در گرگان گفت: آموزش و پرورش با وضعیت خاصی که در ایام کرونا دارد به صورت غیرحضوری آموزش را پیگیری می کند و متاسفانه در این روش برخی از دانش آموزان به دلیل عدم دسترسی به گوشی هوشمند و یا اینترنت به شبکه شاد دسترسی ندارند.
مدیرکل آموزش و پرورش گلستان ادامه داد: آموزش و پرورش برای جبران عقب ماندگی تحصیلی این دانش آموزان از درسنامه و جزوات استفاده کرده است و همچنین طرح شهید عاطفی نژاد برای کمک به دانش آموزان مناطق محروم نیز به این منظور اجرایی شده است.
گوهری راد بیان کرد: همچنین آموزش ها از طریق چهار شبکه تلویزیونی برای دانش آموزانی که به شبکه شاد دسترسی ندارند در نظر گرفته شده است.
وی گفت: براساس مصوبه ستاد استانی کرونا نخستین و تنها استانی هستیم که این اجازه را داشتیم که در روستاهای فاقد بستر اینترنت کلاس های دانش آموزان را به صورت حضوری برگزار کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش گلستان یادآور شد: در حال حاضر 23 هزار دانش آموز روستایی در سطح استان گلستان به صورت حضوری سر کلاس های درس تحصیل می کنند.
گوهری راد ابراز داشت: در کنار این مسئله برخی از دانش آموزان بازمانده تحصیل هم در استان وجود دارند و اصلی ترین مشکل این دانش آموزان مسائل اقتصادی است.
وی افزود: در تفاهمنامه ای با نهادهای مختلف مثل، مرکز بهداشت، کمیته امداد، بهزیستی و استانداری و همچنین مصوبات کارگروه اجتماعی استان در تلاش هستیم که این دانش آموزان بازمانده از تحصیل را برای ادامه تحصیل حمایت کنیم.
نظر شما