»سیده صبورا هاشمیان» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان مازندران در بهشهر اظهار کرد: «طرح خوانا» طرحی تحولی در آموزش دانش آموزان ابتدایی است که علاوه بر پرداختن به دغدغه اساسی موجود که آموزش مهارت های پایه خواندن، نوشتن و آداب زندگی، اجرای برنامه های سند تحول بنیادین را هم در دستور کار دارد.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش بهشهر افزود: بسته تحولی خوانا در دوره ابتدایی با توجه به اینکه بهترین دوران برای تعمیق و اثربخشی آموزش مهارت های چهارگانه زبانی و زندگی، دوران کودکی است، انتخاب شده تاکمک کار دانش آموزان باشد.
وی با بیان اینکه هدف بسته تحولی طرح خوانا ارتقا کیفیت آموزش و پرورش دوره ابتدایی است، خاطر نشان کرد: استقرار کامل تربیت تمام ساحتی در دوره دبستان و بهبود و ارتقای کیفیت در مهارت های زبانی و مهارت های فرازبانی از جمله اهداف این طرح می باشد.
هاشمیان گفت: با اجرای« طرح خوانا» علاوه بر پرداختن به دغدغه اساسی موجود که آموزش مهارت های پایه خواندن، نوشتن و آداب زندگی است، میتوان شاهد اجرای یکی از برنامه های سند تحول بنیادین در مدارس نیز بود.
وی اضافه کرد: دانش آموزانی که به مهارت های گوش کردن صحیح و درک مطالب شفاهی تسلط کافی داشته باشند و بتوانند از زبان گفتاری خود به خوبی استفاده کنند و مطالب مورد نظر را به نحو احسن بیان می کنند به طور حتم مهارت خواندن را به درستی می آموزند و چگونگی تولید زبان مکتوب و متون نوشتاری آگاهی ذهنی و مهارت عملی می یابند.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش بهشهر یادآور شد: طرح خوانا در شهرستان بهشهر در ۱۵ مدارس ابتدایی و با مشارکت ۱۲۶ آموزگار، ۱۵ مدیر دبستان و ۱۳ معاون اموزشی اجرایی شده است که در همین راستا از ۲۲ آذر کلاسهای کارگاهی توجیهی شروع شده است.
نظر شما