«رایسا» نرم افزاری داخلی که با شبکه شاد رقابت می‌کند

فضیلت از ساخت نرم افزار آموزش مجازی با عنوان "رایسا" در مرکز رشد و فناوری بابل خبر داد و گفت: این نرم افزار با دارا بودن کد برنامه‌نویسی و سرور متناسب و قابلیت آپلود حتی در مکان‌هایی که سرعت اینترنت پایین است، اقدام به برگزاری کلاس آنلاین می‌کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علم و فناوری نوشیروانی بابل «سعید فضیلت» از نخبگان مرکز رشد دانشگاه نوشیروانی بابل و از تولیدکنندگان نرم‌افزار تخصصی رایسا در حوزه "معلمان و دانش‌آموزان"  گفت: این نرم‌افزار از ابتدای سال تحصیلی جاری در دو مدرسه استان در حال استفاده است.

 

این نخبه مازندرانی اظهار کرد: ساخت این نرم افزار با عنوان "رایسا" حاصل تلاش ۶ ماهه، تیم کاری ما در مرکز رشد و فناوری بابل، طی ایده‌پردازی اعضای گروه به سرانجام رسید تا به‌طور تخصصی به برگزاری کلاس آنلاین آموزشی به‌خصوص در دوران کرونایی و لزوم آموزش مجازی بپردازد.

 

وی افزود: نرم افزار "رایسا" با دارا بودن کد برنامه‌نویسی و سرور متناسب و قابلیت آپلود حتی در مکان‌هایی که سرعت اینترنت پایین است، اقدام به برگزاری کلاس آنلاین می‌کند، برای راستی آزمایی این نرم‌افزار که در سخت افزارهایی همچون گوشی و تبلت اندروید قابل استفاده است، در مدرسه پایه ابتدایی کمال بابل با فعالیت ۲۵ کلاس حدود ۳۰ نفره و مدرسه هدف بابلسر فعال شد و بدون هیچ اعتراضی در حال استفاده است که توانسته رضایت والدین دانش آموزان را جلب کند.

 

این مخترع اذعان کرد: معلمان و دانش‌آموزان با نصب این نرم افزار می‌توانند به‌صورت آنلاین در کلاس‌های درس همانند روزهای عادی که در کلاس‌های واقعی حاضر بودند وارد شده و درس را بیاموزند، ویژگی‌های؛ کیفیت بالای تصویر، امکان چت آنلاین و قفل چت همانند شبکه‌های اجتماعی، امکان پخش صدا و تصاویر همه دانش‌آموزان، امکان خصوصی‌سازی پرسش و پاسخ و زمینه ضبط خودکار و آرشیو، بدون قطعی و اینکه با توجه به کم و زیاد شدن سرعت اینترنت کیفیت کاهش یا افزایش یابد، در این نرم‌افزار ملموس است.

 

وی یادآور شد: در صورت برگزار شدن کلاس، حضور و غیاب هوشمند دانش آموزان فعال می‌شود، به‌طوری که با چک کردن زمان ورود و خروج دانش‌آموزان در طول آموزش در صورتی که میزان حضور حدود ۸۰ درصد باشد تیک حاضر برایش فعال می‌شود، ضبط آرشیو به‌صورت اتومات از صفحه دبیر و استاد صورت می‌گیرد اگر دانش‌آموزان در کلاس حاضر نشده باشند می‌توانند از مشاهده فیلم‌های آرشیوی به‌صورت آف لاین بهره بگیرند.

 

در ادامه عابسی بیان کرد: شاد یک شبکه اجتماعی بومی است، که در دوران کرونایی به‌عنوان برنامه پایلوت آموزشی مورد استفاده قرار گرفته که نرم افزار واتساپ به دلیل ضعف در سرعت شاد به کمکش آمده، همانطور که می دانید نرم افزار شاد گاهی دچار قطعی می شود البته که در شاد یک سری قابلیت‌ها موجود است ولی همه نیازها را برآورده نکرده است، در حالی که رایسا به‌طور تخصصی برای برگزاری کلاس آموزشی تدوین شده است.

 

وی تصریح کرد: همان‌طور که می‌دانید در بازار نرم افزارهای آموزشی زیادی موجود هستند اما هر کدام دارای نقص‌هایی هستند، ولی نرم افزار رایسا امکان نمایش همزمان تصاویر دانش آموزان در یک کلاس ۳۵ نفره را فراهم کرده است، از طرفی سرورها را براساس میزان استفاده و فراتر از آن در نظر گرفتیم که استفاده از سخت‌افزاری که این برنامه در آن نصب می‌شود نیز مهم است.

 

این جوان نخبه اعلام کرد: علاقه‌مندان به نصب و استفاده این نرم افزار می‌توانند با ثبت درخواست در سامانه و یا تماس با کارشناسان ما اقدام به ثبت سفارش کنند و هزینه ساخت این نرم افزار با توجه به قابلیت‌های بالایش و اینکه ما صفر تا ۱۰۰ کار را خودمان انجان داده و ایده‌پردازی کنیم کم نیست ولی برای رقابت در بازار و معرفی محصول قیمت را هم سطح محصولات مشابه اعلام کردیم.

 

وی خاطرنشان کرد: رایسا، آپشن‌های بهتری داشته و نرم افزاری یکپارچه است و اولین برنامه‌ای است که دارای چت مجزا و فعال بوده و امکان ارسال وویس و فیلم را دارد، نمونه سفارشی با آپشن‌های متفاوت را با قیمت حدود ۱۰۰ هزار تومان تومان به بالا و در بخش جنرال یا همان استیجاری وابسته به تعداد کاربران آنلاین ماهیه از ۶۰۰ هزار تومان به بالا هزینه خواهد داشت، بخش دیگری یا نام سمینارها و جلسات دارد که در حال ارتقا و بهروزرسانی هستیم.

 

عابسی اذعان کرد:  رایسا نسبت به نرم افزارهای مشابه در بازار با دارا بودن سرورهای قوی بدون قطعی و مشکل است، حتی بعد از بحران کرونا نیز با توجه به اینکه ما در بحث هوشمندسازی مدارس ورود پیدا کردیم و قرار بود مدارس وارد فاز جدیدی از هوشمندسازی شوند، این نرم‌افزار کاربردهای فراوانی دارد، بخش‌های؛ مشاوره کتابخانه، و آپشن‌هایی هم جهت با نظام آموزشی به‌روزرسانی خواهد شد.

 

این مخترع تاکید کرد: به‌نظرم با توجه به نظام آموزشی کشور رایسا توانسته موفق باشد، بخش‌هایی چند قابلیت با هم بر اساس نیازهای آموزشگاه کم و زیاد می‌شود، تیم ایده‌پردازی ما در حخوزه نوآوری و اختراع فعالیت دارد، در جریان تولید نرم افزار رایسا، جا دارد از تلاش آقایان علی اسماعیل پور و جواد ابراهیم پور تشکر کنیم.

کد خبر 1014448

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha