به گزارش خبرگزاری شبستان، برنامه عملی و کاربردی برای استفاده روزانه حجاج از سوی گروه اخلاق و اسرار پژوهشکده حج و زیارت آماده شده است تا با اجرای آن توسط زائران، زمینه بهرهگیری بیشتر از این سفر معنوی فراهم شود.
هر سال بیش از هشتاد هزار نفر از هموطنان ما عازم سرزمین وحی میشوند تا در اقیانوس کرامت کعبه مکرمه و مواقف مشرفه خود را شستوشو دهند و دل و جان خود را به عطر نبوی و اهل بیت معصومش: معطر نمایند و از فضای معنوی مسجدالنبی، بقیع و اماکن مقدس سرزمین وحی جان تازه بگیرند و با روحی صفا یافته، به شهرهای خود بازگردند و زندگی زیبا و پاکی را آغاز کنند.
از آنجا که این سفر برای بسیاری تکرارپذیر نیست، هر انسان زیرک و عاقلی را به فکر برنامهریزی و تنظیم اوقات سفر میاندازد تا بهترین بهره را از این دعوت الهی ببرد. در سفر حج افزون بر برنامههایی که توسط کاروان و روحانی آن اجرا میشود، باید هر زائر با مدیریت زمان از فرصتهای موجود در این سفر استفاده مطلوب کند.
برنامهریزی روزانه به زائران کمک میکند تا در طول سفر و در هر روز بهرهبرداری بیشتری از اوقات فراغت خود بنمایند و کنترل بیشتری بر زمانی که در اختیار آنهاست، داشته باشند؛ بدین منظور باید فهرستی از کارهایی که میتوان انجام داد، تهیه کرد و مهمترین کارها را در اولویت اول قرار داد و زمان مشخصی را به هر کدام اختصاص داد.
بدین مناسبت و به دستور نماینده مقام معظم رهبری در حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی، برنامهای عملی و کاربردی برای استفاده روزانه حجاج آماده شده است تا با اجرای آن توسط زائران، زمینه بهرهگیری بیشتر از این سفر معنوی فراهم شود. در این راهنما ابتدا برنامههای روزانه به صورت جدول ارائه شده و در ادامه به توضیح بیشتر محورهای جدول پرداخته شده است.
نظر شما