«سمیه قاسمی طوسی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، به نقش بی بدیل پزشکان و پرستاران در هشت سال دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: اگر چه سال های متمادی دفاع مقدس گذشته است اما نقش پرستاران و پرشکان در نبرد حق علیه باطل ستودنی بود و در این بین زنانی بودند که در نقش پرستار دوشادوش مردان،برای حفظ خاک وطن به رزمندگان در قسمت های مختلف جبهه کمک کرده و فعالیت داشتند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران افزود: حتی زنانی هم به دلیل سکونت در مناطق جنگی نقشه راه را برای رزمندگان ترسیم و موقعیت مکانی منطقه را برای فرماندهان تشریح می کردند همانانی که شکوهی پرغرور را در تاریخ جنگ به رخ دشمنان کشاندند و ثابت کردند برای دفاع از خاک میهن، مرد و زن پیرو و تابع یک آرمان و مکتب هستند.
وی گفت:آنچه که از حقیقت جنگ قابل بازگویی است اینکه زنان در کنار مردان ایستادگی و پایمردی کردند و این جزء زیبایی جنگ است و سال ها از آن دوران جنگ و حوادث ناخوشایند می گذرد اما کمتر از این موضوعات و اتفاقات آن زمان و کسانی که روح جنگ و اتفاقات آن را از نزدیک مشاهده و لمس کردند صحبت شده است.
قاسمی طوسی ارج نهادن به مقام بانوان شهید و انتقال و انتشار ایثارگری آنها در جامعه امروزی را مهم دانست و ادامه داد: برگزاری کنگره ها برای گرامیداشت این افراد هم تجدید قوا برای برگزارکنندگان و هم انتقال ارزش ها به نسلی است که جنگ را ندیده و درک نکرده اند.
وی از برگزاری کنگره زنان شهید در بهمن ماه سالجاری خبر داد و افزود: برگزاری این کنگره ضمن ارج نهادن به مقام شامخ شهدای زن، الگوسازی و معرفی ایثارگری آنان و ثبت یاد و خاطرات آنان در تاریخ این سرزمین است بلکه می تواند به عنوان الگو و نماد هویت کسانی باشد فرزندان این سرزمین محسوب می شوند.
مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران تصریح کرد: هم اکنون نیز کادردرمانی به ویژه پرستاران همانند رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس وارد جبهه سلامت شدند و چه بسا شمار زیادی جانشان رادبرای سلامت هم وطنان خود از دست داده و به فیض شهادت نائل شدند.
وی یادآورشد:تجلیل از مقام شامخ زنان شهید در حوزه مدافعین سلامت نیز در دستور کار قرار دارد.
نظر شما