مجریان غیرکارشناس پای کار کاشت یک میلیون نهال در تبریز هستند

صفرزاده با تاکید بر اهمیت ارتقای فضای سبز و شعار "کاشت یک میلیون اصله درخت" توسط شهرداری کلانشهر یادآور شد: این طرح در حالی به مرحله‌ی اجرا می‌رسد که مجریان غیر کارشناس و غیر فنی پای کار هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، «رسول صفرزاده» امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در تبریز از آغاز طرح «کاشت یک میلیون اصله نهال» طی یک سال توسط شهرداری کلانشهر تبریز خبر داد و اظهار داشت: سرانه فضای سبز داخل شهر تبریز ۷.۵ متر مربع است که با محاسبه دقیق فضای اطراف شهر میتوان به آن ۹.۵ متر مربع اضافه کرد که این سرانه به ۱۷ متر مربع می‌رسد که در عین حال این مقدار همچنان از سرانه‌ی فضای سبز شهرهای کویر نشین کمتر است.

رئیس انجمن صنفی فضای سبز آذربایجان شرقی گفت: با وجود کارخانه های پتروشیمی و پالایشگاه ها در محدوده‌ی تبریز، توجه به فضای سبز شهر باید از مهمترین اهداف توسعه شهری باشد و طبق استاندارد جهانی باید در اطراف کارخانه جات آلاینده به میزان ۴ برابر مساحت کارخانه فضای سبز وجود داشته باشد که این امر فعلا رعایت نشده است. 

وی ادامه دا: در سطح شهر با وجود ۳.۴ میلیون متر مربع چمن و پارک، از داشتن ۲۹۰ پارک و قریب به ۲۰۰۰ متر مربع جنگل کاری که وظیفه‌ی تولید اکسیژن را به عهده دارند بهره میبریم.

وی با انتقاد تخریب باغ‌های داخل شهری توسط مسوولان تبریز در طی ۲۰ سال اخیر، و تبدیل زمین های حاصل‌خیر و مرغوب به ساختمان های تجاری و مسکونی گفت: خسارت وارد شده بر شهر قابل جبران نخواهد بود مگر با چند برابر هزینه ی وارده در مکانی شبیه کوه‌های عینالی درختکاری انجام دهیم 

صفرزاده با تاکید بر اهمیت ارتقای فضای سبز و شعار "کاشت یک میلیون اصله درخت" توسط شهرداری کلانشهر یادآور شد که این طرح در حالی به مرحله‌ی اجرا می‌رسد که مجریان غیر کارشناس و غیر فنی پای کار هستند و تبریز ظرفیت عملیاتی کردن این طرح را ندارد.

ریاست انجمن فصای سبز در ادامه با اشاره به اهمیت روش کاشت درختان در فاصله‌ی استاندارد که باید ۴ متر باشد، گفت: در طی سال شاهد تراکم کاشت حتی در به فاصله‌ی یک متر بودیم و اعتراض خود را نسبت به این اقدام بیان کردیم اما فعلا کسی پاسخگوی این مساله نیست.

صفرزاده افزود: بهتر است پیش از کاشت درختان نیز، از هویت درخت، اطلاع کافی داشت و به جای کاشت درختچه‌هایی که صرفا نیاز به آب زیادی دارند و از نظر زیبایی و تولید اکسیژن ناکام هستند، از درختانی چون سوزنی برگ استفاده شود.

وی در ادامه با اشاره به اندود کاری درختان برای جلوگیری از آفت زدگی یادآور شد: اندود کاری فقط صرفا برای درختان کهنسال لازم است نه نهال های زیر ۴ سال که این اقدام فقط باعث از بین رفتن منابع مالی می‌شود.

رئیس انجمن فضای سبز آذربایجان شرقی در خصوص صدور دفترچه پیمانی جهت تاسیس شرکت و فعالیت در عرصه فضای سبز توسط سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری تبریز، گفت: تنظیم این دفترچه به صورت یک طرفه و به نفع سازمان است و پیمانکاران مجبور به قبول آن پیش از اعلام حقوق کارگری هستند، چنانکه دفترچه ها و قراردادها یک سال قبل از اعلام حقوق کارگری و تورم سالیانه صورت می‌گیرد.

کد خبر 1014908

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha