هم‌افزایی بخش‌های مختلف برای بهترین شیوه برگزاری جشنواره سی و نهم

اعضای شورای سیاست‌گذاری سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر و مدیران و مسئولان شهرداری و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشستی سازوکارهای بهترین شرایط برگزاری این رویداد را با توجه به کرونا بررسی کردند.


به گزارش  خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر، نشست شورای سیاست گذاری سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر با حضور سید مجتبی حسینی معاون هنری وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی، قادر آشنا، مدیرکل هنرهای نمایشی، هوشنگ توکلی، مریم معترف، برزین ضرغامی مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران اعضای شورای سیاست گذاری، حسین مسافرآستانه، دبیر جشنواره سی و نهم و مجید فروغی مدیر روابط عمومی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.


«سید مجتبی حسینی» در این نشست گفت: کرونا پیامدهایی را برای همه حوزه ها از جمله هنر و تئاتر داشته است اما ضرورت دارد تلاش شود از این تهدید، فرصت هایی نیز برای هنر فراهم شود و شیوه ها و روش‌هایی برای فعالیت‌های هنری طراحی و اجرا شود. در زمینه هنر فعالیت‌های پراکنده و جداگانه‌ای انجام می‌شود؛ در صورتی که نهادها و بخش‌های مختلف با هم‌افزایی می‌توانند فرایندها و برنامه‌های منسجم و موثری را برای هنر انجام دهند.


«قادرآشنا»، مدیرکل هنرهای نمایشی نیز گفت: با توجه به محدودیت‌ها به دلیل بیماری کرونا، تمام تلاش‌مان این است که جشنواره با امکانات موجود و شرایط سختی که این بیماری ایجاد کرده است، برگزار شود. بنابراین به منظور رعایت پروتکل‌های بهداشتی در جشنواره تئاتر فجر با ستاد مقابله با کرونا تعامل و نشستی خواهیم داشت.


«حسین مسافرآستانه»،  دبیر سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر نیز با ارائه گزارشی از فعالیت‌ها و برنامه‌های جشنواره بیان کرد: برگزاری سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر در شرایط کرونا موجب می‌شود تاخیر و توقفی در روند و تاریخ برگزاری این رویداد ایجاد نشود. برای اینکه از فرصت به نحو مناسب استفاده شود فراخوان بخش‌های مختلف به تدریج و به تناوب اعلام شد و کار به تدریج و با رعایت همه ‌شیوه‌نامه‌ها به منظور حفظ سلامت اهالی تئاتر و دست‌اندرکاران جشنواره پیش رفت.


مسافر آستانه در ادامه درباره بخش‌های مختلف جشنواره از جمله اجراهای صحنه ای،مسابقه نمایش‌های خیابانی، بخش ویژه «سرباز انقلاب»، دیگرگونه های اجرایی و تمهید برگزاری جشنواره در شرایط کرونا توضیحاتی را ارائه کرد.


«هوشنگ توکلی»، بازیگر پیشکسوت تئاتر و سینما و عضو شورای سیاستگذاری این رویداد نیز گفت:ضرورت دارد که در شرایط کرونا از امکان و ظرفیت اینترنت و فضای مجازی به نحو مناسب از جمله در جشنواره تئاتر فجر استفاده شود. پیشنهاد می‌کنم در کنار داوری آثار جشنواره، بخشی را به آرای مردمی نیز اختصاص دهیم. 


«مریم معترف»، نویسنده و کارگردان تئاتر گفت: برای نمایش های خیابانی هم می‌توان فضاهای مختلف شهر تهران را که قابلیت اجراهای خیابانی دارند، درنظر گرفت.


«برزین ضرغامی» نیز با بیان پیشنهاداتی توضیح داد: می‌توان برای استفاده از فضاها و امکانات شهرداری تهران به منظور اجراهای سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر با شهرداران مناطق تهران تعامل کرد. برنامه ها و نشست‌های تخصصی جشنواره می‎تواند آنلاین برگزار شود.


ضرغامی با اشاره به برگزاری برنامه‌های نوروزی توسط سازمان زیباسازی شهر تهران گفت: با توجه به این که هر سال در ایام نوروز برنامه‌های متنوعی در حوزه هنرهای تجسمی داریم؛ امسال تمایل و این امکان را داریم تا نمایش‌های خیابانی نیز در نوروز اجرا شود و آمادگی داریم در این زمینه با اداره کل هنرهای نمایشی تعامل کنیم.


سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر به دبیری حسین مسافرآستانه 11 تا 20 بهمن برگزار می‌شود. نشانی سایت جشنواره WWW.FITF.IR است.
 

کد خبر 1015250

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha