دکتر «شهلا باقری» در گفتگو با خبرگزاری شبستان در قم ضمن تسلیت فرارسیدن ایام شهادت مظلومانه صدیقه کبری(س)گفت: زهرای مرضیه(س) مادری تمام عیار است،البته نه به اعتبار غریزه مادری که در وجود همه مادران هست، بلکه مادری هوشمند به تعبیر امروزی ها که غرایز و احساسات و عواطف پاک مادری خویش را توأم با علم آموزی به فرزندان نموده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه خوارزمی افزود: ایشان در مقوله تربیت به اهمیت تربیت جسم همراه با بالیدن روح و روان فرزندان تأکید دارند و این مساله حقیقتاً بهترین الگو و شاخصه تربیتی برای همه مادران و زنان عالم است.
استاد حوزه و دانشگاه همچنین گفت: در واقع حضرت فاطمه(س)، به مقوله ی پرورش روح و روان فرزند اهتمام ویژه ای دارند و آن را در مرکز توجهات خویش قرار داده اند، چه آن که تعالی روح و روان را در وضو سازی بهنگام شیر دادن فرزند تا رعایت حال همسایه و توصیه به آنها که همسایه را بر خودشان در دعا کردن مقدم بشمارند، مورد تأکید و توجه قرار می دهند.
وی تأکید کرد: از آن سو نگاه محبت آمیز مادرانه به فرزند، مانع از آن نمی شود که ایشان تربیت اجتماعی فرزند را به فراموشی بسپارند، کما این که محبت، چاشنی تربیت انسان در دامان حضرت زهرا(س) است.
باقری افزود: اگر به کلام و سیره نورانی ایشان دقت کنیم، به خوبی متوجه می شویم که از نگاه حضرت فاطمه(س)، مادر رسالت مهم انسان پروری دارد؛ آن هم انسانی با تمام ویژگی های انسان کامل که در کنار پرورش جسم به تربیت و پرورش روح اهمیت می دهد.
وی گفت: ایشان همچنین عاشق خانواده است و در این جا عشق و محبت، به سان مخزن سوخت و منبع حرکت و تکاپوی مادرانه ایشان است، کما این که حضرت زهرا (س) به تربیت انسان مسئول در برابر دیگران و جامعه انسانی در جای جای تعالیم مادرانه شان عنایت خاصی دارند.
وی در خاتمه افزود: فاطمه زهرا(س) در اوج احساسات مادری، آگاه به زمانه، عالم و دانشمند و در عین حال زاهد و وارسته از توجه به دنیا هستند و در حقیقت، شخصیتی بی همتا می باشند که در همه ابعاد و عرصه ها باید از سیره و سبک زندگی ایشان الگوگیری کنیم.
نظر شما