حضرت زهرا(س) حق‌پذیری در زمینه ولایت را به مسلمانان درس دادند

حجت‌الاسلام والمسلمین رفیعی گفت: برای ما مسلمانان حوزه تشخیص حق پیامبر(ص)، سنت، عقل و قرآن است، پیامبر(ص) فرمودند حق با علی و علی با حق است، اگر حضرت زهر(س) این همه هزینه دادند به این دلیل بود که نمی‌توانستند از حق امیرمومنان امام علی(ع) بگذرند.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجت‌الاسلام والمسلمین «ناصر رفیعی» شامگاه یک‌شنبه ۲۸ دی ماه در مراسمی که به مناسبت شهادت حضرت زهرا(س) و با حضور رهبر معظم انقلاب در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد، گفت:  امام راحل فرمودند در بین فضایل حضرت زهرا(س) برترین فضیلت ایشان این است که جبرئیل ۷۵ روز خدمت ایشان می‌‌آمدند.

وی با بیان اینکه بین روح جبرئیل و آن کسی که بر او نازل می‌شود باید سنخیت وجود داشته باشد، عنوان کرد: جبرئیل از نزول بر حضرت زهرا(س) سه ماموریت داشت، اول بر حضرت زهرا(س) تسلیت می‌گفت، دوم گزارش جامعی از حضور پیامبر(س) در برزخ می‌داد و سوم چشم‌اندازی از حوادث و وقایع آینده را به حضرت زهرا(س) خبر می‌دادند.

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه پس از مرگ پیامبر(ص) ماموریت جبرئیل تمام شد، اما به منظور این سه اخبار خدمت حضرت زهرا(س)‌ می‌رسیدند، اظهار کرد: در روایت است که خداوند در زمین فرشتگانی دارند که ماموریت آنها خدمت به پیامبر و آل پیامبر است.

حجت‌الاسلام والمسلمین رفیعی با بیان اینکه پیامبر(ص) در بسیاری از شئون حضرت زهرا(س) را هم‌شان خود معرفی کرده است، ابراز کرد: باید روی این روایت که «خشم فاطمه خشم خداست و رضایت او رضایت خداست» بسیار فکر کنید؛ این عصمت ایشان را نشان می‌دهد.

وی با بیان اینکه حضرت زهرا(س) پس از رحلت رسول خدا(ص) تمام انرژی خود را برای دفاع از حق گذاشتند، گفت: باید ما بدانیم حق چیست و موضع گیری افراد در دفاع از حق به چه شکلی است؛ حق امری ثابت، حقیقی و درست و باطل یعنی غلط و نادرست است.

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه در حوزه توحید خداوند حق است، بیان کرد: این سخن نادرست است که همه باورهای عالم حق است. حق نمی‌تواند تکثر داشته باشد؛ حق واحد است خداوند و فعل پیامبر او همه حق است، برای ما مسلمانان حوزه تشخیص حق پیامبر(ص)، سنت، عقل و قرآن است، پیامبر(ص) فرمودند حق با علی و علی با حق است، اگر حضرت زهر(س) این همه هزینه دادند به این دلیل بود که نمی‌توانستند از حق امیرمومنان امام علی(ع) بگذرند.

حجت‌الاسلام والمسلمین رفیعی با بیان اینکه مواضع انسان‌ها مقابل حق چهارگونه است، گفت: برخی حق‌پذیر هستند؛ در روایت است که آنها در سایه عرش الهی هستند و وقتی که حق بر آنها ثابت شد آن را منتشر می‌کنند. جوانان تاریخ اسلام را مطالعه کنند عبرت‌های بسیاری خوبی در زمینه دفاع از حق برای انسان دارد.

وی افزود: دسته دیگری از مردم حق ستیز هستند حق را می‌شناسند اما با آن می‌جنگند، گاهی جناح‌بندی‌های سیاسی مانع دفاع از حق می‌شود؛ در روایت است که از حق دفاع کنید که خداوند از شما دفاع کند.

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه دسته دیگر حق‌گریز هستند با حق نمی‌ستیزد اما فرار کرده و آن را کتمان می‌کند، اظهار کرد: امیرمومنان امام علی(ع) از طرف خداوند مشروعیت داشتند اما باید توسط مردم مورد قبول قرار می‌گرفتند؛ متاسفانه تنها ۱۳ نفر پس از پیامبر(ص) ایشان را تایید کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین رفیعی با بیان اینکه برخی هم توجیه‌گر حق هستند، ابراز کرد: قرآن کریم می‌فرماید برخی مردم حق را به باطل می‌پوشانند. این حالت از سه حالت قبلی بدتر است چرا که موضع شخص مشخص نیست.

وی  افزود: حضرت زهرا(س)  تلاش کردند کسانی که نمی‌دانند حق را بشناسند و کسانی هم که می‌شناسند آن را بپذیرند، متاسفانه بسیاریی از مهاجر و انصار می‌دانستند که حق با امیرمومنان امام علی(ع) است اما آن را نمی‌پذیرفتند.

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه دفاع از حق زن و مرد ندارد، هر کسی در هر مرحله حق را تشخیص داد باید از آن دفاع کند، گفت:  اول مدافع حق خداوند است، مرحوم آیت‌الله مصباح یزدی می‌فرمودند مجرای تحقق اراده الهی در دفاع از حق افراد هستند. داعش به هیچ عقیده‌ای اعتقاد نداشت اگر دفاع از حق نباشد مساجد و کلیساها همه نابود می‌شوند و زمین را فساد می‌گیرد.

 حجت‌الاسلام والمسلمین رفیعی با بیان اینکه اگر دفاع از حق نباشد فساد زمین را می‌گرفت، اظهار کرد: هرکس با خدا شود و از حق دفاع کند محبوب می‌شود؛ سردار شهید سلیمانی نزد مردم عزیز بود چراکه او مرد خدا بود بصیرت داشت، حق را تشخیص می‌داد و از آن دفاع می‌کرد. خط قرمز ایشان پیروی از ولایت است ایشان در دفاع از حق قیام کرد، دفاع از حق هزینه دارد؛ دشمنان اسلام دستی را که در دفاع از ولایت بلند شود قطع می‌کنند همانگونه که حضرت زهرا(س) به خاطر دفاع از حق امیرمومنان امام علی(ع) به شهادت رساندند.

کد خبر 1016588

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha