به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، استاندار کردستان ظهر امروز در نشست انعقاد تفاهمنامه همکاری بین صدا و سیمای مرکز کردستان و استانداری استان که به منظور توسعه و به روز رسانی زیر ساختهای صداوسیما و تکمیل شبکههای دیجیتال و رادیویی انجام شد، اظهار کرد: اگر میخواهیم کردستان در مسیر توسعه قرار گیرد باید به رسانه خصوصا صدا و سیما توجه جدی شود.
بهمن مرادنیا گفت: استان کردستان شرایط خاص خود را دارد و کردستان برای توسعه همه جانبه نیازمند همکاری گسترده رسانه ملی است تا ظرفیتها و پتانسیلهای آن به خوبی در سراسر کشور نمود پیدا کند.
وی اعلام کرد: با توجه به نظر سنجیها مردم استان از برنامههای تولیدی در صدا وسیمای مرکز کردستان رضایتمندی کامل دارند. ما به عنوان دولت در استان میان خود و صداوسیما فاصلهای احساس نمیکنیم و از هر امکانی برای تقویت رسانه ملی بهره خواهیم گرفت.
معاون توسعه و فناوری سازمان صداوسیما هم در این مراسم رسالت اصلی این سازمان را توزیع پراکنده امکانات و زیر ساختهای رسانهای در سراسر کشور عنوان کرد و گفت: تمام تلاش ما در راستای تامین تجهیزات مورد نیاز سراسر کشور است خوشبختانه صدا و سیمای مرکز کردستان در بسیاری از شاخصها جزء مراکز برتر کشور است.
علیدادی ضمن تقدیر از تلاش مدیرکل و همکاران فنی مرکز، استانداری و همکاران ستادی سازمان افزود: پوشش دیجیتال در استان کردستان حدود ۹۹ درصد است که بالاتر از میانگین کشوری است.
معاون توسعه و فناوری رسانه ملی همچنین در این مراسم گفت: این تفاهمنامه ارتقای کمی و کیفی برنامههای تولیدی مرکز کردستان و رضایت هرچه بیشتر مخاطبان استان را به دنبال خواهد داشت.
مدیرکل مرکز کردستان نیز با اشاره به اهمیت زیرساختها در رسانه ملی گفت: بدون زیرساخت مناسب، هیچ روساختی دارای بقا و انسجام نیست و در رسانه ملی هم زیرساخت بسیار مهم است و این تفاهم نامه توسعه و بروز رسانی زیرساختهای شبکههای استانی و تکمیل پوشش دیجیتال تلویزیونی و اف ام در سطح استان را ایجاد میکند.
جعفرعبدالملکی در این مراسم با اشاره به اینکه هم اکنون ۵۲ شبکه با زبان کردی در خارج از مرزها برنامه پخش میکنند، اعلام کرد: صدا و سیما نیز باید توانایی مقابله با این برنامهها را داشته باشد و هیچ کشوری مثل ایران مظلوم نیست که با زبان خودش مورد هجمه فرهنگی باشد و در دل این مظلومیت، مظلومیت استان کردستان مضاعف است.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز کردستان هم با اشاره به اینکه هماکنون ۴۱۵ ایستگاه تلویزیونی در استان وجود دارد که ۳۶۵ ایستگاه آن دیجیتال است، گفت: برای مقابله با هجمهی فرهنگی و رقابت با شبکههای معاند باید زیرساختهای رسانهی صداوسیمای مرکز کردستان تقویت شود.
به منظور توسعه و به روزرسانی زیر ساختهای صداوسیما، 22 میلیارد تومان اعتبار توسط استانداری کردستان اختصاص داده شد و تفاهم نامهای بین صداوسیمای مرکز کردستان و استانداری کردستان به امضا رسید.
نظر شما