عملیات اجرایی بازآفرینی بافت‌های فرسوده آبادان و خرمشهر باید هرچه سریع‌تر آغاز شود

عبوری، خواستار آغاز هرچه سریع‌تر عملیات اجرایی بازآفرینی بافت‌های فرسوده آبادان و خرمشهر شد و گفت: ما برای اجرای این مهم تامین اعتبار کرده‌ایم و لذا باید عملیات اجرایی آن در قالب چندین فاز و به صورت محله به محله آغاز شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از منطقه آزاد اروند، «مهدی عبوری» امروز (پنج شنبه 2 بهمن) در نشست هماهنگی اجرای عملیات بازآفرینی بافت های فرسوده شهر آبادان که در سالن جلسات فرمانداری ویژه این شهرستان برگزار شد، با بیان اینکه عدم انجام کارها طی سال های گذشته در آبادان معضلات فراوانی را به همراه داشته و باعث مطالبه اصلی امروز مردم این شهرستان شده است اظهار کرد: پرهیز از انجام گسترده کارها تنها باعث زخمی شدن مناطق و عدم پیشرفت کار می شود لذا باید کارها به شکل محله به محله پیش برود به این ترتیب که پس از انجام صفر تا صد عملیات در یک محله و اتمام آن، کار در محله ای دیگر دنبال شود.

 

معاون وزیر راه و شهرسازی و دبیر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار افزود: باید عملیات دسته بندی محلات به منظور پیشبرد و اتمام کارها در مناطق دارای بافت فرسوده به انجام برسد و مدیرکل راه و شهرسازی استان خوزستان از ترک تشریفات در شهرهای آبادان و خرمشهر برای انجام و پیشرفت عملیات بازآفرینی در منطقه استفاده کند.

 

وی از نمایندگان مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی خواستار حمایت و پشتیبانی شد و تصریح کرد: وزیر راه و شهرسازی و ما نیز در قالب ستاد بازآفرینی بافت های فرسوده همراهی و موافقت مان را بر انجام این کار اعلام داشته ایم و باز هم اعلام می کنیم.

 

عبوری با بیان اینکه باید مسئولان محلی با حضور مسئولان استان، پنج شنبه هر هفته نشست بررسی و پیگیری مسائل مربوطه را برگزار کنند تا کارها با سرعت و دقت مناسب از پیش برود اضافه کرد: نمی گوییم سنگ بزرگ بردارید اما به انجام کار پیوسته و مرتب به صورت محله به محله معتقدیم.

 

وی عنوان کرد: ما برای انجام بازآفرینی بافت های فرسوده شهرهای آبادان و خرمشهر تامین اعتبار کرده ایم و لذا بایستی عملیات اجرایی آن هرچه سریع‌تر در قالب چندین فاز و به صورت محله به محله آغاز شود و ما نیز در این مسیر همراهی می کنیم.

 

دبیر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار کشور از واحد فنی شهرداری آبادان خواست تا در روند اجرای عملیات بازآفرینی بافت های فرسوده شهری، همراه اداره کل راه و شهرسازی استان خوزستان باشد و تاکید کرد: به هر حال برای پیشبرد کارها بایستی در جاهایی تصمیمات اجرایی گرفته شود.

 

وی یاد آور شد: بسیاری از حرف هایی که از سوی برخی مدیران گفته می شود حرف هایی است که به کرات شنیده شده ایم، این در حالی است که همگان منتظر اجرا هستند و لذا بایستی کارها به شکل اجرایی و عملیات درآید تا مردم نیز طعم خوش این تغییرات را بچشند.

 

«محمدرضا رضایی کوچی» نیز از اختصاص یک هزار و 500 میلیارد ریال اعتبار برای بازآفرینی بافت های فرسوده آبادان و خرمشهر خبر داد و اظهار کرد: در ادامه سفر کمیسیون عمران مجلس به استان خوزستان و شهرهای آبادان و خرمشهر، پیگیری مستمر نمایندگان این دو شهرستان و جلساتی که با ستاد بازآفرینی در مجلس انجام شد، در نهایت این اعتباربرای بافت های آسیب پذیر این دو شهرستان پیش بینی و در قالب آن محلات نیز تعریف شده است.

 

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی افزود: متاسفانه به رغم گذشت چندین ماه از برگزاری جلسات مختلف، هنوز طرح مذکور آماده نشده و مشاوری انتخاب شده برای این کار هنوز طرح را تکمیل نکرده است.

 

وی تصریح کرد: بر همین اساس به دستگاه های اجرایی شهرستان با محوریت فرماندار به عنوان نماینده عالی دولت در منطقه 2 هفته زمان دادیم تا طرح را آماده کنند تا مراحل انتخاب پیمانکار به انجام برسد و شاهد آغاز عملیات باز آفرینی در محلات حاشیه ای شهرهای آبادان و خرمشهر باشیم.

 

رضایی کوچی با بیان اینکه این اعتبار تخصیص داده شده از طریق وزارت راه و شهرسازی به اداره کل راه و شهرسازی استان خوزستان ابلاغ شده است، یادآور شد: بر همین مبنا بایستی شهرداران شهرستان های آبادان و خرمشهر ضمن پیگیری و هماهنگی با اداره کل راه و شهرسازی خوزستان، طرح بازآفرینی بافت های فرسوده محلات را آماده کنند تا مراحل مناقصه شان برگزار شود.

 

کد خبر 1018085

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha