محمدعلی طالع زاری، معاون پژوهش و ارتباطات فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان به خبرنگار شبستان گفت: مرحله اول این طرح از سال 84 آغاز و کار گردآوری، ساماندهی و دیجیتالی کردن و ترتیبات لازم برای حفظ و نگهداری این آثار برای انتقال به نسل های آینده انجام شده است.
وی افزود: تا به حال کار گردآوری آثار پنج هزار و 500 ایثارگر شامل شهدا و جانبازان 70 درصد به بالا و کلیه آزادگان به پایان رسیده است.
طالع زاری اظهار داشت: برای این تعداد ایثارگر به شکل فیزیکی و دیجیتالی تعداد 235 هزار سند تشکیل شده است.
وی اذعان داشت: پس از پایان طرح جامع مستندسازی و گردآوری پنج هزار و 500 ایثارگر از اسناد و آثار فرهنگی شهدا و ایثارگران، مرحله دوم این طرح با هدف گردآوری اسناد شفاهی ایثارگران آغاز می شود.
معاون پژوهش و ارتباطات فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان خاطرنشان کرد: در طرح اولیه گردآوری آثار و اسناد ایثارگردان تمرکز بر روی سرگذشت پژوهی ایثارگران بود اما در مرحله دوم این طرح، تمرکز ما به انجام مصاحبه های فعال در خصوص شهدا با هدف جمع آوری و متمرکز کردن آثار شفاهی شهدا و ایثارگران است.
طالع زاری عنوان کرد: مقدمات انجام این طرح در استان با تشکیل کارگاهی سراسری برای فعالان این بخش صورت گرفت و در آن تلاش شد تا مدیران مورد نظر علاوه بر آشنایی با مبانی تاریخ شفاهی با روش مصاحبه فعال نیز آشنا شوند، تا آمادگی لازم برای مدیریت این پروژه کسب شود.
پایان پیام/
نظر شما