تکریم مادران شهدا، تجلیل از فرهنگ ایثار و شهادت است

مدیر کانون فرهنگی علویون مسجد امیرالمومنین علی(ع) دولت آباد بخش کویرات آران و بیدگل گفت: مادران و همسران شهدا، اسوه صبر و استقامات و ایثار هستند و تکریم از آن ها تجلیل از فرهنگ ایثار و شهادت است.

حجت الاسلام محمد حسین صنعتکار در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در آران و بیدگل با گرامی داشت سالروز وفات حضرت ام‌البنین (س) و روز تکریم مادران و همسران معظم شهدا، گفت: مادران ایران اسلامی در طول تاریخ به ویژه در نهضت انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، دفاع از حرم اهل بیت علیهم السلام و نیز عرصه های دیگر با مجاهدت و ایثار خود به حضرت ام البنین سلام الله علیها اقتدا کرده اند.

 

مدیر کانون فرهنگی علویون مسجد امیرالمومنین علی(ع) دولت آباد بخش کویرات آران و بیدگل گفت: وارثان حضرت ام البنین سلام الله علیها سرزمین ما آموخته اند «مما رزقناهم ینفقون» باشند و هر آنچه دارند از جان، ثروت و آبرو تقدیم اسلام و ولایت کنند.

 

حجت الاسلام صنعتکار خاطر نشان کرد: ثمره این تربیت، عزیزانی است که تمام لذایذ دنیوی را کنار می گذارند و در میدان معرکه با مجاهدت در برابر کفار و اشرار تا پای جان حضور پیدا می کنند و همین والدین شهدا حاضر نیستند حتی پیکر فرزندشان با پول بیت المال و یا باج به دشمن، معاوضه شود.

 

نماینده اداره تبلیغات اسلامی در بخش کویرات آران و بیدگل افزود:  چند سالی است که با تصویب شورای فرهنگ عمومی و تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی 13 جمادی الثانی سالروز وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها مادر قمر بنی هاشم حضرت ابالفضل العباس علیه السلام با عنایت به سیره و زندگانی آن حضرت به روز تکریم مادران و همسران شهدا نامگذاری شده است. با توجه به این نامگذاری توجه بیشتر و بهتری به خانواده معظم ایثارگر و فعالیت‌های فرهنگی در این زمینه شده است و امیدواریم گسترده تر و توجه جامعه به این مقوله افزون شود.

 

حجت الاسلام صنعتکار تاکید کرد: تکریم خانواده شهدا و ایثارگران هم از سوی مردم و هم از سوی مسئولین باید صورت گیرد، آنچه که از طرف مردم می تواند انجام شود از قبیل پای درد و دل آن ها نشستن، برخورد کریمانه، عیادت، پرستاری، رفع نیاز به ویژه در این شرایط بیماری کرونا در قالب قرارگاه های حافظان سلامت محله محور، حضور در صحنه و عدم انتخاب و رای به  نااهلان در پست های مختلف است.

 

این فعال فرهنگی، مادران و همسران را اسوه صبر و استقامت و تکریم آن ها را مصداق عینی تجلیل از فرهنگ ایثار و شهادت و ارزش ها دانست و افزود: این گونه تکریم ها با حضور کودکان و نوجوانان شکلی از تربیت میدانی انسانی، ملی و ایمانی است و به شکلی باعث انتقال فرهنگ ایثار، مقاومت و بصیرت می شود.

 

حجت الاسلام صنعتکار بیان داشت: آنچه که از مسئولین به عنوان کسانی که در جایگاهی هستند که به ازای هر صندلی مدیریتی در این نظام و کشور حدود ۷۳ شهید تقدیم شده است، خدمت خالصانه و مجاهدانه، وحدت کلمه، پشتیبانی و اطاعت از ولایت مطلقه فقیه، حفظ فرهنگ اسلامی ایرانی،  تلاش همه جانبه برای تحقق اهداف انقلاب اسلامی از جمله استقلال و عدالت اجتماعی در عرصه های مختلف کشور است که نمونه ای از تکریم برای تسلای قلب مادران و همسران شهداست./

کد خبر 1020027

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha