بهره‌برداری از ۱۵۷ کلاس درس همزمان با دهه مبارک فجر در خراسان جنوبی

چاوشان گفت: ۱۵۷ کلاس درس در قالب ۲۲ پروژه در خراسان جنوبی با هزینه کرد ۸۵ میلیارد تومان همزمان با دهه مبارک فجر به بهره برداری می رسد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «محمود چاوشان» امروز (۸ بهمن) در نشست خبری اظهار کرد: در چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی همزمان با دهه مبارک فجر، ۱۵۷کلاس درس در قالب ۲۲ پروژه با زیربنای ۲۴ هزار مترمربع به بهره برداری می رسد.

 

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان جنوبی با بیان اینکه ۸۵ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت این کلاس های درس از محل اعتبارات نوسازی مدارس و کمک خیرین هزینه شده است، گفت: مجتمع حیات طیبه (سردار شهید حاج قاسم سلیمانی)، مدرسه ۱۲ کلاسه امام هادی(ع)، مدرسه قلم، مدرسه فرهنگ و مجتمع حیات طیبه شهرستان قاین از مهمترین پروژه‌های آماده بهره‌برداری است.

 

۲۲۲ پروژه آموزشی در دست اجرا است

وی در ادامه با اشاره به اینکه ۲۲۲ پروژه آموزشی با ۶۲۷ کلاس درس  و زیربنای ۹۵ هزار مترمربع در دست اجرا است، افزود: برای اتمام این پروژه های آموزشی ۲۳۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

 

چاوشان از اجرای پروژه سیستم گرمایشی استاندارد در ۶۱۳ کلاس درس با پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصد خبر داد و عنوان کرد: ۲۰۶  کلاس درس دیگر باقی می‌ماند که تا مهرماه سال آینده استاندارسازی گرمایشی آن انجام خواهد شد.

 

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان جنوبی با بیان اینکه کلاس‌های درس جایگزین کلاس‌های کانکسی بالای ۱۰ دانش‌آموز در حال احداث حدود ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و تا مهر آینده تمامی کلاس‌های کانکسی خراسان‌جنوبی حذف و جمع‌آوری می‌شوند.

 

وی با اشاره به اینکه ۴۸ درصد کلاس های درس استان باید مقاوم سازی شود، گفت: ۴۰ درصد مدارس استان مستحکم و استاندارد و ۱۴درصد تخریبی است.

 

کمبود ۳۰۰ کلاس درس در مساکن مهر استان

چاوشان بیان کرد: در حال حاضر  ۳۵ مدرسه در شهرستان بیرجند و پنج مدرسه در قاینات به صورت دونوبته اداره می‌شوند که ۲۰ هزار دانش‌آموز را پوشش می‌دهند.

 

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان جنوبی با اشاره به کمبود فضای آموزشی در استان اظهار کرد: ۱۰ سایت مسکن مهر در استان وجود دارد که ۱۹۰ کلاس درس در مساکن مهر بیرجند و ۱۱۳ کلاس درس در سایر شهرستان ها کمبود است و ساخت هر کلاس درس ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار نیاز دارد.

 

چاوشان اظهار داشت: حدود سه هزار آموزشگاه با ۱۰ هزار کلاس درس و ۱۷۶ هزار دانش‌آموز در استان خراسان جنوبی داریم که میانگین سرانه آموزشی ما ۶.۷ است هرچند تا میانگین استاندارد کشوری که ۸.۳ درصد است فاصله وجود دارد در حالی که باید وضعیت پراکندگی جمعیت استان را هم در نظر داشت.

 

مشارکت ۱۶ هزار خیر در پویش «من مادرم بچه‌های ایران فرزند من» در خراسان جنوبی

وی به اجرای پویش‌های «آجر به آجر» و «من مادرم بچه‌های ایران فرزند من» در استان اشاره کرد و گفت: هم اکنون یک مدرسه طرح آجر به آجر در استان آماده بهره‌برداری است و یک مدرسه دیگر هم در دست اقدام است.

 

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان جنوبی خاطر نشان کرد: تاکنون ۱۶ هزار خیر در پویش «من مادرم بچه‌های ایران فرزند من» در خراسان جنوبی مشارکت داشتند.

 

نوسازی مدارس نیازمند توجه در تخصیص اعتبار استانی

چاوشان در ادامه با اشاره به اینکه از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۹۸ میلیارد تومان اعتبار ملی جذب کردیم که ۹۳ میلیارد تومان تخصیص یافته است، گفت: در بحث تعهد خیرین هم رشد قابل توجهی با وجود شرایط کرونا داشتیم که در سال گذشته از ۲۸ میلیارد تومان اعتبار تعهد شده ۷۰ درصد محقق شد اما میزان تعهدات خیران در سال جاری بیش از ۴۵ میلیارد تومان بوده که ۳۲ میلیارد تومان تاکنون تحقق یافته است.

 

وی با بیان اینکه در بخش اعتبارات ملی نوسازی مدارس استان طی سه سال گذشته رشد خوبی داشتیم، افزود: اما در بحث اعتبارات استانی مغفول مانده ایم در حالی که انتظار می رفت اگر ۴۴ درصد رشد در اعتبارات ملی داشته ایم همین میزان رشد در اعتبار استانی هم باشد.

 

کد خبر 1020348

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha