آیت الله مصطفی علما امام جمعه و نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در کرمانشاه گفت: مسجد در زمان های گذشته تنها محل عبادت نبودو یکی از شاخه های مهم و اصلی آن اقامه نماز جماعت است ولی مسجد مرکز تمام تصمیم گیری های مسلمین بود که در آن جا می نشستند و اقدام و حرکت می کردند.
وی خاطر نشان کرد: وقتی که امام به ایران آمد و نظام اسلامی را در این کشور حاکم کرد فرمودند : مساجد سنگر است و واقعا همهمین جور است چه قبل از انقلاب و چه بعد آن و حرکت انقلابیون از مساجد شروع شد و اگر به انقلاب خوب دقت کنید محرم و صفر عاشورا اینها از کجا شکل گرفت؟و همه این حضورها در مساجد بود و مردم در مسجد جمع می شوند و این هنر مسجد و هنر بزرگ خود مسلمین است.
آیت الله علما با اشاره به اینکه امروز مسجد محدود به این نیست که چند نفر جوان یا جوانان بیایند و مسجد تنها محل تصمیم گیری تحقیق پژوهش علمی نیست ، افزود: مسجد در واقع محلی است که جوانان باید در آن تربیت شوند لذا مسجد یعنی دانشگاه و آنجا است که امام فرمودند: سرنیزه ها را تبدیل به قلم کنیم یعنی تبدیل به فکر و اندیشه کنیم،و فکر بلند اسلام را پیاده کنیم.
وی تصریح کرد: بچه های باید مسجد را مرکز قرار دهند و همیشه حول مسجد قرار بگیرید چون مسجد مرکز معارف و حقایق است و خود بچه ها باید به مساجد رونق بدهند .
امام جمعه کرمانشاه با اشاره به تاکیدات و سفارشاتی که بزرگان دین راجب به زنده نگه داشتن مساجد داشته اند ، گفت: این کار عمدتا به فعالیت ائمه جماعات بر می گردد و بایدبا برنامه ریزی های مدون و پر محتوا خصوصا در گام دوم انقلاب که مقاممعظم رهبری در بیانات شان بیش از ۴۰ مورد اسم حوانان و نوجوانان برده اند و تاکید کرده اند باید این قشر درست تربیت شده و در جامعه حضور پیدا کنند.
وی در پایان اظهار کرد: ائمه مساجد بایدانقلاب را برای جوانان و نوجوانانی که در مساجد جمع می شوند تعریف کنند و آنها را انقلابی بار آورند، زیرا حضورشان در جامعه ضروری است و همانطور که می دانید امروز دنیا روی ایران حساب می کند و عمدتا بخاطر جوانان ،نوجوانان و بسیجیان است اگر امام جماعت یک برنامه ریزی مفصلی داشنه باشد این ها به همین سبک رشد و تربیت می شوند.
نظر شما