به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، آیت الله«علی معلمی» امروز(14بهمن) درحاشیه بازدید حجت الاسلام والمسلمین« محمد باقر محمدی لائینی» نماینده ولی فقیه درمازندران از مدرسه علميه فاطمه الزهرا(س) قائمشهراظهار کرد: این مدرسه با مجوز شوراي مديريت حوزه هاي علميه كشور فعاليت خود را با جذب 34 طلبه در سال 1390 در ساختمان قديمي يكي از مدارس متعلق به آموزش و پرورش اين شهر آغاز كرد.
نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری افزود: تا پيش از راه اندازي حوزه علميه خواهران قائمشهر ، بانوان علاقمندان به تحصيل در امور ديني به حوزه هاي علميه شهرهاي همجوار مراجعه مي كردند.
وی ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت فاطمه (س)، گفت: تاسیس حوزه خواهران یک واجب بر زمین مانده در جامعه بود که به برکت انقلاب اسلامی احیا و اقامه شد؛ کمتر شهری در کشور داریم که مدرسه خواهران نداشته باشد.
آیت الله معلمی افزود: ضرورت حوزه علمیه خواهران از برادران کمتر نیست اگر بیشتر نباشد تاثیرگذاری بانوان در خانواده زیاد است بر این اساس انعقاد تفام نامهای با وزارت آموزش و پرورش و شورای عالی حوزه های علمیه برای اولویت دادن به فارغ التحصیلان حوزه علمیه خواهران در جذب و همچنین بین حوزه علمیه خواهران و وزارت علوم برای اولویت دادن در جذب اساتید دانشگاه ضرورت دارد.
وی ادامه داد: در این صورت هم از یک سمت حوزه مطرح می شود و هم اشتیاق و علاقه در جامعه به سنت حوزه علمیه افزایش مییابد.
آیت الله معلمی در خاتمه بابیان اینکه هجمههای زیادی از سوی دشمنان به پیکره خانواده وارد میشود، گفت: توصیه ما به طلبهها این است که در سخنرانیها و برنامههای تبلیغی خود بهخصوص در مجالس زنانه، به مباحث خانواده و تربیت فرزند بیشتر بپردازند؛ چراکه دشمن در این مسئله، سرمایهگذاری فراوانی کرده است.
نظر شما