امیر حجت مرادی، مدیر عامل اتحادیه مؤسسات قرآنی مردمی استان گیلان به خبرنگار شبستان گفت: ایجاد مراکز تخصصی در فعالیتهای قرآنی با رویکرد مردمی از اهداف تشکیل مؤسسات قرآنی مردمی است.
وی با انتقاد از نگاه کمی حاکم بر دستگاههای مسئول در امر صدور مجوز مؤسسات قرآنی، افزود: متأسفانه نگرش افزایش تعداد مؤسسات قرآنی موجب تشکیل مؤسسات ضعیف و فاقد توانمندی لازم در سطح کشور شده است.
مرادی، ضعف آموزشی و سرخوردگی متعلمان و خانوادهها را از نتایج نگاه کمیت محوری به این موسسات دانست و خاطر نشان کرد: تعطیلی، رکود برخی مؤسسات قرآنی و عدم شناخت تأسیس کنندگان از فعالیت های تشکیلاتی موسسات از دیگر نتایج منفی این رویکرد است.
وی با اشاره به اینکه اهداف تاسیس موسسه باید از سوی درخواست کننده برای دریافت مجوز معلوم باشد، افزود: قصد، تجربه و آگاهی موسس در زمینه فعالیت های قرآنی نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
عضو هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات قرآنی مردمی کشور با اشاره به اینکه تشکیل مؤسسات با این رویکرد هیچ خدمتی به جامعه قرآنی نمیکند، تصریح کرد: دلیل عدم توجه متولیان به تذکرات نهادهای مردمی ناشی از تفکرات ترجیح دهنده کمیت بر کیفیت است.
مرادی با بیان اینکه نقش اتحادیه در تأسیس، نظارت و ارزیابی مؤسسات قرآنی باید جدیتر گرفته شود، تاکید کرد: باید با عزم جدی هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات قرآنی مردمی کشور به زودی شاهد اتخاذ تدابیر لازم در این خصوص باشیم.
پایان پیام/
نظر شما