گسترش فرهنگ با برگزاری دوره های شهروند الکترونیک

معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری اصفهان گفت: در راستای گسترش فرهنگ شهروندی، همسو با اهداف عالیه فرهنگ سازی و آموزش خدمات نوین شهری در سطح کشور، دوره های آموزشی شهروند الکترونیک از راه دور در اصفهان انجام می شود.

 حبیب الله تحویل پور، معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری اصفهان با اشاره به این  که این طرح با همکاری وزارت اقتصاد و دارایی، دانشگاه تهران و سازمان شهرداری های کشور برنامه ریزی شده است، به خبرنگار شبستان گفت: صرفه جویی در زمان، سرعت انتقال و ارائه خدمات، بهبود شرایط آلودگی هوا، کاهش ترافیک شهری و استفاده بهینه از سوخت و منابع تجدید پذیر از جمله مزایای اجرای این طرح است.

 

وی به سهمیه استان و شهر اصفهان از دوره های آموزشی رایگان شهروند الکترونیک اشاره و تصریح کرد: استان اصفهان 600 هزار نفر و شهر اصفهان 400 هزار نفر سهمیه برای دوره آموزشی شهروند الکترونیک دارد.

تحویل پور با تاکید بر اینکه اصفهان با این میزان سهمیه در بین کلان شهر های کشور و استان ها رتبه نخست را به خود اختصاص داده است، اظهار داشت: شهروندان اصفهانی از 8 بهمن الی 5 اسفند فرصت دارند برای شرکت در این دوره ها ثبت نام نمایند.

وی با تاکید بر اینکه دانش آموزان مقطع راهنمایی تا افراد میانسال می توانند در این دوره ها شرکت کنند، اضافه کرد: این دوره در 5 محور شامل شهروند الکترونیک، آموزش کامپیوتر، زبان انگلیسی، بانکداری نوین و کار آفرینی برگزار خواهد شد.

وی اذعان کرد: همزمان با ثبت نام شهروندان از 15 الی 27 بهمن ماه جلسات توجیهی دوره آموزشی رایگان شهروند الکترونیکی برگزار می شود.

معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری اصفهان یادآور شد: شهروندان پس از ثبت نام مبلغ 10 هزار تومان ودیعه نزد بانک عامل قرار می دهند و پس از آن با دریافت بسته های آموزشی شامل کتب و دیسک های فشرده همچنین نام کاربری و گذر واژه، آموزش ها را به صورت اینترنتی و مکتوب دریافت خواهند نمود.

وی خاطرنشان کرد: این مبلغ که ضامنی برای اتمام دوره و برگرداندن بسته های آموزشی توسط شهروندان است پس از اتمام دوره آموزشی به افراد بازگردانده خواهد شد و هر شهروند در کل این دوره تنها دو هزار و 400 تومان برای دریافت گواهی پایان دوره و امتحان هزینه خواهد کرد.

معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه دوره های آموزشی مجازی است، تاکید کرد: شهروندانی که در این دوره ها ثبت نام کرده اند می توانند از ساعت یک بامداد تا 24 نیمه شب از طریق بسته های آموزشی که در اختیارشان قرار گرفته آموزش ببینند.

تحویل پور با بیان اینکه آموزش ها با توجه به توانایی های شهروندان از شش ماه تا سه سال به طول خواهد انجامید، گفت: وزارت امور اقتصاد و دارایی در این خصوص برای هر شهروند 235 هزار تومان هزینه را متعهد شده است.

وی افزود: همچنین هزینه های تبلیغات، ثبت نام، برگزاری جلسات توجیهی و رفع اشکال و هزینه های اسکان و ترابری شهروندان نیز علاوه بر آن 235 هزار تومان بر عهده شهرداری هاست که شهرداری اصفهان در سال جاری 215 میلیون تومان به این امر اختصاص داده است.

تحویل پور ضمن اشاره به اینکه سازمان و نهادهای دولتی و غیر دولتی نیز برای پرسنل خود می توانند از این دوره آموزشی استفاده نمایند، ادامه داد: بخشنامه ای به نهادها و سازمان های اصفهان ارسال شده تا سهمیه خود را برای شرکت در این دوره ها اعلام نمایند.

وی بیان داشت: اگر از هر خانواده اصفهانی یک نفر در این دوره ها شرکت نمایند می توانند اطلاعات خود را به اعضای خانواده آموزش دهند.

معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری اصفهان اضافه کرد: 170 محله در شهر اصفهان شناسایی شده است که بر اساس کد پستی و کد ملی فردی که ثبت نام می کنند مشخص می شود در کدام محله زندگی می کند از این رو برنامه ریزی می شود که ثبت نام افراد به تناسب در محلات صورت گیرد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 102402

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha