محمدباقر آدوسی، معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور به خبرنگار شبستان گفت: قصه گویی یکی از ابزارهای انتقال فرهنگ است که از روزگاران کهن ریشه در آداب و رسوم ایرانیان داشته است و کتاب های برتر هنری مصداق این امر است.
وی افزود: کودکان و نوجوانان آینده سازان فرهنگی جامعه هستند و قصه گویی کم هزینه ترین و موثرترین ابزار انتقال فرهنگ در دنیا شناخته شده است.
آدوسی تصریح کرد: تفهیم باورهای فرهنگی از طریق قصه گویی تاثیر عمیق تری را در روح و روان کودکان می گذارد و ماندگاری بیشتری دارد.
وی، با اشاره به پیچیدگی های گفتاری در انتقال مفهیم به کودکان و نوجوانان، گفت: ارتباط چهره به چهره قصهگو با مخاطب و برقراری یک ارتباط کلامی و رابطه احساسی و عاطفی می تواند دنیای جدیدی را بر روی کودکان بگشاید.
معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور، اضافه کرد: گسترش بازی های رایانه ای باعث جلوگیری از ارتباط کلامی کودکان شده است که باید با برنامه ریزی های صحیح این خلا فرهنگی را پر کرده و کودکان را با فرهنگ های اصیل ایرانی آشنا و مانوس کنیم.
رئیس ستاد برگزاری جشنواره قصه گویی ادامه داد: البته قصهها میتوانند حاوی بار تاریخی، سیاسی، اخلاقی، حماسی، دینی، مذهبی و انتقال دهنده آداب و رسوم و سنتها به کودکان و نوجوانان باشند که باید با توجه به این اهمیت، تمامی مسئولان و مدیران مرتبط بر گسترش فرهنگی قصه گویی در جامعه تلاش کنند.
گفتنی است، پانزدهمین جشنواره بین المللی قصه گویی با شرکت هنرمندانی داخلی و خارجی در ارومیه در حال برگزاری است و (9بهمن) سال جاری به کار خود پایان خواهد داد.
پایان پیام/
نظر شما