به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، سردار حسین معروفی یکشنبه (19 بهمن) در آیین افتتاحیه اردوهای راهیان نور استان های کرمان، کرمانشاه، کردستان، آذربایجان غربی، ایلام، خوزستان، هرمزگان و بوشهر ویژه دانش آموزان در فضای مجازی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی به ویژه سیدالشهدای مقاومت حاج قاسم سلیمانی و همرزمانش و ضمن تبریک چهل و دومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی گفت: یکی از کارهای بزرگ فرهنگی که مورد توجه امام خامنه ای (مدظله العالی) است و مکرراً از آن یاد کردند اردوی راهیان نور دانش آموزی به عنوان عمیق ترین کار فرهنگی و تاثیرگذار در کشور ما برای مصونیت است.
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان با بیان اینکه حرکت ها و کارهای فرهنگی باید کارهای عمیق باشد نه کارهای زودگذر؛ افزود: کار فرهنگی تغییر نگرش برای مصونیت در گام دوم انقلاب اسلامی است.
وی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب فرمودند «دو موضوع پیش روی حوادث بزرگ تاریخی؛ فراموشی و تحریف است» ادامه داد: یکی از موضوعاتی که جلوی فراموشی و تحریف این حماسه بزرگ و جاوید انقلاب اسلامی و ملت بزرگ ایران را خواهد گرفت، تقویت راهیان نور است لذا با توجه بیشتر، عالمانه، هوشمندانه و مستمر این موضوع را دنبال کنیم.
سردار معروفی در خصوص ابعاد شخصیتی شهید سلیمانی اظهار کرد: حاج قاسم سلیمانی تندیس ادب، اخلاص و اخلاق است و دشمنان ما و دشمن اصلی آمریکای جنایتکار، فقط حاج قاسم سلیمانی را نزدند بلکه قلب ملت ایران را مورد هدف قرار داد تا با آن ما را پای میز مذاکره بکشاند.
وی خاطرنشان کرد: امروز 80 میلیون قلب ملت ایران، قلب حاج قاسم سلیمانی است و برای انتقام از دشمنان او می تپد و امروز کینه مقدس را در وجود خود نهادینه کرده و امروز همه ملت ایران حاج قاسم سلیمانی هستند و دشمن می خواست با شهادت حاج قاسم مقاومت، جهاد و شهادت را از ما بگیرد اما امروز دنیا در جبهه مقاومت بسیج شده است.
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان افزود: امسال بعد از گذشت یکسال از شهادت حاج قاسم؛ مردم در سالگرد شهید سلیمانی به دور از احساسات و گرم تر و با اندیشه قوی تر و عقلانی تر از زمان شهادتش در صحنه قرار گرفتند و به دشمنان نشان دادند که به پیروی از امام و ادامه دهنده راه شهید سلیمانی نمی توانند مقاومت، جهاد و شهادت را از ما بگیرند.
وی بیان کرد: مقاومت، جهاد و شهادت رمز پیروزی انقلاب اسلامی ایران است و دشمن بداند ما جانمان را برای بقای دین خدا بر کف دست می گذاریم و این فرهنگ اسلامی و ایرانی ما است که حاج قاسم الگوی قهرمان ایرانی و اسلامی است.
سردار معروفی ادامه داد: بزرگترین ویژگی شهید حاج قاسم سلیمانی این بود که اهل گناه نبود و آن چیزی که حاج قاسم را حاج قاسم و او را عارف و بزرگ کرد آن بود که بین خود و خدا را اصلاح کرد و خدا هم بین او و مردم را اصلاح کرد زیرا اهل گناه نبود.
وی اظهار کرد: حاج قاسم می گفت «از خدا خواستم که آنقدر به من مشغله بده که حتی فکر گناه را هم نکنم» حاج قاسم اهل ریا نبود و اخلاص در تمام وجودش بود و با گناه بیگانه بود، به همین خاطر در قلوب همه جا گرفت.
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان افزود: حاج قاسم همیشه می گفت «برادران یکی از راه های نجات ما انتخاب الگوهای بزرگ است»؛ الگوهای شهید حاج قاسم سلیمانی در جبهه اسلام چه کسانی بودند؟
وی با اشاره به اینکه حاج قاسم کسانی را از جمله صحابه پیامبر(ص) و امام علی(ع) الگوی خود قرار داده بود، بیان کرد: صداقت حاج قاسم از ابوذر، امانت او از سلمان فارسی، معرفت نسبت به ولایت او از مالک اشتر، بصیرت او از عباس بن علی(ع) است و حاج قاسم ثابت کرد که راه رسیدن به امام حسین(ع) و حسینی شدن نشستن بر سر کلاس درس حضرت عباس(ع) است، استقامت در مسیر حق میثم تمار و انتقام جویی او از مختار است.
سردار معروفی با بیان اینکه حاج قاسم سرباز وفادار جهان اسلام، اهل بیت و ملت بزرگ ایران و الگوی عملی و حقیقی انقلاب اسلامی شد. ادامه داد: شهید حاج قاسم یک ولایت باور حقیقی بود و او به میل ولی فقیه حرکت می کرد و در ولایت ذوب شده بود؛ مسئله ولایت جناح، حزب و گروه نیست بلکه حقیقت انقلاب اسلامی است.
وی افزود: همه گفتند سوریه سرزمین سوخته است و همه می خواستند مالک را از سوریه برگردانند اما حاج قاسم به امر ولی در سوریه ماند و آن را نجات داد.
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان بیان کرد: دانش آموزان، جوانان و نوجوانان ما باید بدانند که انقلاب اسلامی ایران به سختی به دست آمده و شهدای زیادی تقدیم شدند که هر کدام انسان های بزرگی بودند.
وی در پایان گفت: با کسانی که می خواهند مقاومت، جهاد و شهادت را از ما بگیرند مقابله می کنیم زیرا دشمن در توطئه شوم خود می داند ملتی که جهاد و شهادت نداشته باشد به خودی خود سرنگون می شود و ما باید در مقابل دشمن راهبردی و هوشمندانه عمل کرده و دشمن شناسی و امام شناسی کنیم.
نظر شما