۲۲ بهمن؛ آخرین مهلت ثبت اطلاعات کانونهای مساجد در طرح ملی ایران قوی/ صدور مجوز الکترونیکی  برای ۱۰ هزار کانون

حجت الاسلام ارزانی با اشاره به اینکه کانون مساجد تا ۲۲ بهمن مهلت دارند، که اطلاعاتشان را برای طرح ملی« ایران قوی» ثبت کنند، گفت: بن مایه اصلی این طرح برگرفته از فرمایشات مقام معظم رهبری است، که تاکید کردند که ما باید قدرتمند شویم.

 به گزارش خبرنگار گروه مسجد وکانون های مساجد خبرگزاری شبستان، ویژه‌برنامه رواق کتاب طرح ملی «ایران قوی» همزمان با گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی، با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین «حبیب‌رضا ارزانی» رئیس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، عصرامروز(20 بهمن) در باغ کتاب تهران برگزار شد.

 

بنابراین گزارش، حجت الاسلام ارزانی در این برنامه با اشاره به اینکه در شبکه بچه های مسجد بیش از ۲۵ هزار و ۹۰۰ کانون فرهنگی هنری اطلاعاتشان را ثبت کرده اند، به شبستان و رواق های طرح ملی «ایران قوی» اشاره کرد و گفت: در طرح ملی «ایران قوی» سه شبستان «فرهنگ»، «هنر» و «نوآوری» طراحی شده است که در ذیل شبستان فرهنگ 5 رواق، شبستان هنر 5 رواق و نیز شبستان نوآوری دو رواق فعالیت می کنند و بچه های مسجد باید فعالیت هایشان را در این 12 رواق ثبت کنند.

 
 
رئیس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور با اشاره به اینکه طراحی ملی «ایران قوی» از هفته دفاع مقدس آغاز و تا ساعت 24 شب 22 بهمن نیز مهلت ثبت فعالیت های بچه های مسجد است، اظهار کرد:بن مایه اصلی این طرح ملی برگرفته از فرمایشات مقام معظم رهبری است که بحث ایران قوی را مطرح فرمودند و تاکید کردند که ما باید قدرتمند شویم و ایران باید قوی شود.
 
 
 

 

حجت الاسلام ارزانی با اشاره به اینکه مدیریت در عرصه مسجد هرمش، هرم واژگون است، خاطر نشان کرد: ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد تنها وظیفه برقراری ارتباط با دستگاهها و قوه سه گانه را دارد و انجام فعالیت ها و برنامه ها نیز بر عهده خود کانون های مساجد است.

 

وی ادامه داد: کانون های فرهنگی هنری مساجد، بنا بر تخصص و علاقه مندی که دارند، در حوزه های مختلف سرود، کتاب، نمایش و فیلم در رواق های طراحی شده، فعالیت هایشان را ثبت می کنند و امسال با توجه به شرایط بحران کرونا شاهد استقبال قابل توجه از کانون های فرهنگی هنری در رواق های تعریف شده بوده ایم.

 

 وی به فعالیت های رواق کتاب اشاره کرد و گفت: از صدر اسلام تاکنون مساجد محل قرائت کتاب بوده اند و دانشگاههای بزرگ اسلامی در کنار مساجد دایر شده اند.پس از تاسیس کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور نیز بیش از 14 هزار کتابخانه در جوار کانون های مساجد تاسیس شده است که بیش از 10 هزار کتابخانه کانون اطلاعاتشان را در سامانه بچه های مسجد ثبت کرده اند.

 

 

 وی با اشاره به برگزاری دوره های آموزشی برای کتابداران کتابخانه های مساجد گفت: تاکنون 1200 نفر از آموزش های تخصصی کتابداری بهره مند شده اند و بیش از 105 هزار نفر نیز در مسابقات کتابخوانی شرکت و بیش از 25 هزار و 900 کتاب هم خلاصه نویسی شده است و در حوزه کتاب نیز تاکنون چند کارحرفه ای صورت گرفته که می توان به طرح«شنبه های با کتاب» اشاره کرد .

 

حجت الاسلام ارزانی در ادامه به ثبت 18 هزار ایده در رواق دانش اشاره کرد و افزود: ایده های برتر مورد بررسی قرار می گیرند و براساس اعتباراتی که داریم از ایده های موفق و برتر حمایت خواهیم کرد.

 

رئیس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور با اشاره به فرموده امام خمینی(ره) در مورد جایگاه مسجد گفت:امام(ره) فرمودند که «مساجد سنگر هستند»، تلالو سخنان امام را در سخنان مقام معظم رهبری نیز می بینیم که فرمودند که«مساجد را احیا کنیم»، منظور از احیا و عمران مساجد تنها به معنای عمران ظاهری مسجد نیست، بلکه احیا و عمران مساجد به معنای رونق حضور جوانان و نوجوانان و افراد مومن و انجام فعالیت های متنوع، متعدد و تقویت کارکردهای مساجد است.

 

 

وی با اشاره به صدور مجوز الکترونیکی به کانون های فرهنگی هنری مساجد گفت: بیش از10 هزار کانون فرهنگی هنری تاکنون موفق به کسب صدور مجوز الکترونیکی شده اند.

 

رئیس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور همچنین به اعضای شورای سیاستگذاری ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور هم اشاره کرد و گفت:  رئیس ستادهماهنگی کانون های مساجد کشور با حکم وزیر ارشاد انتخاب می شود و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، رئیس بسیج و مرکز مدیریت حوزه های علمیه  از جمله دستگاههای عضو این شورا هستند، که فعالیت های کانون های مساجد در این شورا سه ماه یکبار گزارش می شود.

 

کد خبر 1025278

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha