توجه به خانواده و زنان از اقدامات مهم برای توسعه به شمار می‌رود

بهمن مرادنیا گفت: توجه به خانواده و زنان از اقدامات مهم برای توسعه به شمار می‌رود و نباید صرفا توسعه را در کارهای عمرانی و ایجاد زیرساخت‌ها خلاصه کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، بهمن مرادنیا استاندار کردستان در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان که با محوریت بررسی روند اجرایی شدن سند ارتقای زنان و با حضور معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده برگزار شد تحقق برنامە‌های تدوین شدە برای زنان را لازم دانست و گفت: مدیران باید به کاری که در حوزه زنان و خانواده انجام می‌دهند اعتقاد راسخ داشته باشند و این امر صرفا نباید شکل صوری داشته باشد.


وی خواستار توجه به نهاد خانواده و امورات مربوط به زنان در راستای بهبود شرایط و وضعیت آنان شد، افزود: توجه به خانواده و زنان یکی از اقدامات مهم در جهت توسعه به شمار می‌رود و نباید صرفا توسعه را در کارهای عمرانی و ایجاد زیرساخت‌ها خلاصه کرد.

 

مرادنیا با بیان اینکه ادارات و نهادهای زیادی در حوزه زنان و خانواده مسئولیت دارند و تسهیلات مختلفی را برای اشتغال زنان پرداخت می کنند، اظهار کرد: باید کاملا روند پرداخت تسهیلات و شغل‌هایی که از آن محل ایجاد شده رصد کرد و اگر مشکلی در این خصوص وجود داشت باید آن را برطرف کرد.


استاندار کردستان تحقق عدالت جنسیتی را یکی از خواست‌های مسئولان ارشد نظام عنوان کرد و گفت: اعتقاد داریم که عدالت جنسیتی باید در همه سطوح و خصوصا در واگذاری مدیریت و مسئولیت ها رعایت شود.


مرادنیا گفت: طبق وعده و خواست رئیس جمهور ۳۰ درصد مدیریت‌ها باید به زنان اختصاص پیدا کند که استان کردستان در این بخش باید کمبودها را جبران کند.


وی از مدیران استانی خواست در ماههای پیش رو نسبت واگذاری مسئولیت‌ها در ادارات به زنان جدی‌تر ورود کنند تا خواسته رئیس جمهور در این بخش محقق شود.

 

۲۴ درصد مدیریت بخش دولتی در اختیار زنان قرار دارد

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده نیز در این جلسه اظهار کرد: هدفگذاری ۳۰ درصدی تصدی پستهای مدیریتی توسط زنان از سوی رییس جمهور برای دولت انجام شده که در حال حاضر ۲۴ درصد از پست‌های مدیریتی در دولت توسط زنان اشغال شده است.

 

معصومه ابتکار با بیان اینکه یکی از شاخص‌های اصلی تعیین زنجیره ارزش، بعد از آموزش و اشتغال زنان، ایجاد بازار کار برای آنهاست، اعلام کرد: به همین منظور شبکه سازی برای بازارهای مجازی زنان تدوین و ایجاد شده است که این طرح به عنوان یک فن و تخصص، طرحی مشترک با معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری و وزارت ارتباطات است که هدف اصلی آن افزایش توانمندی های زنان به منظور حضور موفق در بازارهای کار است.

 

وی ابراز امیدواری کرد در استان کردستان استارت‌آپهایی در این زمینه برگزار و بانوان از آن استفاده کنند.

 

وی همچنین با اشاره به بحث عدالت جنسیتی عنوان کرد: این مساله برگرفته از مباحث پایه‌ای انقلاب اسلامی و از رویکردهای مهم امام راحل و رهبر معظم انقلاب برای تحقق عدالت در همه ابعاد است، که در قانون اساسی هم به آن با صراحت اشاره شده است.

 

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده با بیان اینکه در کردستان بعد از یک سال از تصویب سند ارتقای وضعیت زنان خبرهای خوبی دریافت کرده‌ایم، افزود: اولین گام  برنامه‌ریزی در حوزه زنان و خانواده برداشته شده که متاسفانه در گذشته با برنامه عدالت محور حرکت نکرده بودیم و حالا شاهد پیشرفت های خوبی هستیم.

 

ابتکار یادآور شد: کردستان تحولات خوبی در این عرصه‌ به ویژه در دولت تدبیر و امید داشته و موضوع سند ارتقای زنان و خانواده را به طور جدی در شورای توسعه و برنامه‌ریزی استان پیگیری می‌کند.


 وی در زمینه تصدی پست‌های مدیریتی توسط زنان هم اظهار داشت: هدف گذاری ۳۰ درصدی از سوی رییس‌جمهور برای دولت انجام شده که در حال حاضر ۲۴ درصد از پست های مدیریتی در دولت توسط زنان اشغال شده است.

 

در این جلسه بعضی از مدیران دستگاه‌های اجرایی به ارائه اقدامات انجام شده در راستای ارتقا وضعیت زنان در استان پرداختند.

 

بازدید [ 2223
کد خبر 1025337

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha