به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل به نقل از روابط عمومی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل؛ «بختیار پاکمزد» با اشاره به اینکه شکایت کارگری و کارفرمایی در استان اردبیل نسبت به مدت مشابه در سال گذشته 8 درصد کاهش یافت، گفت: با توجه به شیوع کرونا و تاثیر مستقیم آن بر برخی از مشاغل بررسی ها نشان می دهد تعداد دعاوی ثبت شده در مراجع حل اختلاف استان 8 درصد کاهش یافته است.
مدیر روابط کار تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل با عنوان اینکه حفظ و صیانت از اشتغال موجود و شناسایی واحدهای مشکل دار از وظایف مهم اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی است، افزود: تعداد 5 هزار 831 پرونده طی ده ماهه اخیر در مراجع حل احتلاف استان رسیدگی شده است که بیش از 50 درصد از آن با سازش طرفین حل و فصل شده است.
این مقام مسئول با بیان این مطلب که برای اولین بار طرح طبقه مشاغل و شرکت های خدماتی در 57 کارگاه به اجرا درآمد، اضافه کرد: اجرای طرح طبقهبندی مشاغل با هدف جلوگیری از بهرهکشی از نیروی کار، استقرار مناسبات صحیح کارگاه یا بازار کار در زمینه مزد و مشخص بودن شرح وظایف و دامنه مسوولیت مشاغل مختلف در کارگاهٰهای بالای ۵۰ نفر اجرا میشود.
وی تاکید کرد: شرکت های خدماتی پشتیبانی تامین نیرو پیمانکاران باید نسبت به تهیه و اجرای طرح طبقه بندی مشاغل منطبق با جدول مزد و دستگاه پیمان دهنده با هر تعداد نیرو اقدام کنند.
پاکمزد اظهار داشت: در راستای صیانت از نیروی انسانی و بهرهوری نیروی کار، نسبت به اجرا و نظارت طرح طبقه بندی مشاغل در جهت استیفای حقوق کارگران اهتمام ویژه خواهیم داشت.
مدیر روابط کار تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یادآور شد: با هدف پیشگیری از شیوع کرونا درمحیط کار بیش 3 هزار بازرسی توسط بازرسان کار این اداره کل در راستای رعایت پروتکل های بهداشتی انجام شد که خوشبختانه امروز شاهد همه گیری این ویروس در محیط کار نیستیم.
نظر شما