دو ویژگی برجسته شهید تهرانی مقدم از زبان دخترش

دختر شهیدحسن تهرانی مقدم، نابغه موشکی کشورمان قانع نشدن به اهداف و کارهای جزئی را از مهمترین خصائص شهید تهرانی مقدم عنوان و تاکید کرد: شهید روحیه تلاشگر و خستگی ناپذیری داشت و سال ها در گمنامی برای دستیابی به اهداف خود تلاش کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، زینب تهرانی مقدم میهمان ویژه  نخستین همایش کارگروه های بانوان جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی که به صورت مجازی برگزار شد، ضمن تبریک ایام سالروز پیروزی انقلاب اسلامی تاکید کرد: پیروزی انقلاب نشات گرفته از اتکا به نیروی لایزال الهی است و تجربه 42 سال اخیر نشان داده هرکجا پشتیبان ولایت بوده ایم، پیروزی حاصل شده است و زمان هایی که روی نیروهایی که نباید حساب کرده ایم، نتیجه مطلوب به دست نیاورده ایم.

 

وی معتقد است مقصود شعار «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» امام خمینی (ره) پیش از استقلال سیاسی، بروز و ظهور استقلال و آزادی درون یکایک انقلابیون بوده است که به معنای رهایی از استارت تن و تمایلات مادی و در نتیجه کسب تعادل روح و روان برای رسیدن به تعالی است.

 

وی افزود: امام خمینی (ره) هدف از انقلاب اسلامی را خودباوری جهان اسلام و اتکا به نیروی الهی می دانستند و معتقد بودند یک ملت در این صورت می تواند اثرگذار باشد.

 

دختر شهید تهرانی مقدم خانواده های شهدا و جانبازان را الگوی عملی خوداتکایی و باور به نیروی الهی توصیف کرد و افزود: در هر نماز خود با بیان «الله اکبر» شعار مبارزه با همه استکبار، طاغوت و بیگانه پرستی را سر می دهیم و اکنون نیز داعیه فرزندان انقلاب این است که در راه مبارزه با استکبار ادامه دهنده راه شهدا و جانبازان باشند.

 

وی ضمن ابراز خوشنودی از اینکه شهید تهرانی مقدم در سال های دفاع مقدس به شهادت نرسید و وی این فرصت را داشته که سیره، قول و فعل یک فرد انقلابی را از نزدیک ببیند، گفت: اکنون خود را ملکف به ذکر و یادآوری این سیره می دانم.

 

وی با بیان اینکه پدرم سال ها مخفیانه و مخلصانه زندگی کرد و در گمنامی اهداف متعالی خود را دنبال می کرد، افزود: مقام معظم رهبری پدر را «سردار عالی قدر، دانشمند برجسته و پارسای بی ادعا» خطاب کردند که هر یک از این عناوین حاوی نکاتی مربوط به خصائل و صفات شهید تهرانی مقدم است.

 

زینب تهرانی مقدم مهمترین ویژگی پدر را داشتن امید و آرامش توصیف کرد و گفت: مردان خدایی هر اندازه که بر ایمانشان افزوده می شود، آرامش بیشتری پیدا می کنند و این کاملا بر خلاف رویه فعلی جامعه است که به دلیل امتزاج با فرهنگ غربی و طلایه دار شدن مسائل مادی در امور زندگی افراد، آرامش از آن رخت بر بسته است.

 

وی افزود: شهید تهرانی مقدم و به طور کلی شهدای عالی قدر، به دلیل ایمان و اتکال به قدرت لایزال الهی انسان های آرامی بودند و از هیپچ چیز دنیا نه ترسی به دل آنها راه می یافت و نه ناامید می شدند و نتیجه آن کسب لذت از زندگی و سیر تعالی بود که در دنیا طی می کردند. آنها با وجود همه محدودیت ها و فشارها همواره مثبت اندیش بودند و این ویژگی به نظرم علاوه بر شهدا در خانواده های شهدا به ویژه همسران جانبازان نیز مشهود است.

 

وی ویژگی مهم دیگر شهید تهرانی مقدم را برخورداری از «همت بالا» توصیف کرد و توضیح داد: همان طور که در نهج البلاغه ذکر شده، «قدر رجل علی قدر همته»، قواره انسان در نسبت با همت او سنجیده می شود. شهید تهرانی مقدم نیز می توانست پس از سال های جنگ با یک مسوولیت فرعی و جزئی به عنوان یک سردار سپاه زندگی خود را ادامه دهد و خود را این طور راضی کند که دینش را به نظام و انقلاب اسلامی در سال های دفاع مقدس ادا کرد هست. اما ایشان روحیه ای تلاشگر و خستگی ناپذیر داشت و در نهایت نیز در مقطعی از زمان به شهادت رسید که شهدایی از متولدان دهه های 60 و 70 در نبرد با استکبار در این مقطع شهید می شدند.

 

وی تاکید کرد: این روحیه انقلابی و قانع نشدن به اهداف جزئی، خصلتی است که از زمان جنگ و جبهه در میان رزمندگان شاهد بودیم و در این دوران هم مردان بزرگ بسیاری از پای ننشته اند و در تکاپو هستند.

کد خبر 1027618

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha