«سید سجاد موسوی» امروز(دوشنبه، ۲۷ بهمن) در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندر آستارا اظهارکرد: طرح کلاس گویا، ویژه نوآموزان پیشدبستانی بوده و در قالب این طرح بر مهارتهای زبانی کودک از جمله صحبت کردن و گوش دادن تاکید شده است.
مدیر آموزش و پرورش بندر آستارا اجرای طرح کلاس گویا را در راستای تحقق عدالت آموزشی و بهبود کیفیت آموزشی در دوره پیشدبستانی مطابق با سرفصلهای ابلاغی از استان دانست و افزود: با اجرای دقیق این طرح و در صورت همکاری خانوادهها، ضریب هوشی کودکان تا ۱۰ برابر افزایش پیدا میکند.
وی آموزش و توانمندسازی مربیان پیشدبستانی شاغل در مدارس، استفاده از بستههای آموزشی در کلاسهایی که نوآموزان به فضای مجازی دسترسی ندارند، تشکیل کارگروه تخصصی بررسی تدوین بستههای تحولی و تهیه و تدوین محتوای الکترونیکی اعم از فیلم، داستان و قصهگویی را ازجمله اهداف طرح کلاس گویا دانست.
موسوی با بیان اینکه جهت توانمندسازی مربیان پیشدبستانی شاغل در مدارس سه مدرس میانی به استان معرفی شده است، تصریح کرد: مدرسان معرفیشده به استان پس از گذراندن دورههای آموزشی باید مباحث مربوط به طرح کلاس گویا را به مربیان پیش دبستانی شاغل در مدارس انتقال دهند.
مدیر آموزش و پرورش بندر آستارا برگزاری کارگاههای توانمندسازی مربیان پیشدبستانی شاغل در مدارس را به صورت غیرحضوری از پیامرسان شاد دانست و گفت: بههمینمنظور گروه در شبکه اجتماعی دانشآموز راهاندازیشده و هماکنون حدود ۱۲۰ نفر از مربیان پیشدبستانی به همراه کارشناسان اداره عضو این گروه هستند.
موسوی خاطرنشان کرد: کتابها و پیکهای آموزشی تولیدی و توزیعشده از سوی استان در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ ملاک عمل مربیان و نوآموزان پیشدبستانی در امر آموزش و یادگیری قلمداد میشود و تولید محتوای آموزشی باید در راستای اهداف کتب و پیکهای آموزشی باشد.
نظر شما