به گزارش خبرگزاری شبستان، سعید جابری انصاری دبیر این ستاد گفت: قانونمندسازی، فرهنگسازی و نظارت بر آثار از اهداف ما است .
وی با اشاره به اهمیت بحث بازرسی در مسائل فرهنگی، گفت: در فضای فعلی سینما و برای ساماندهی به بازار فیلم، میطلبید که مجموعهای قانونمند وارد سیستم شود و تلاش شده که با سرلوحه قرار دادن قانون و مبانی انقلاب کارها ساماندهی شود.
جابری خاطرنشان کرد: افرادی که در حوزه بازرسی فعالیت میکنند، باید به مسائل شرعی و قانونی مقید باشند و از رفتارهای افراطی بپرهیزند،شأن بازرسی را حفظ کرده و با توجه به اطلاعات کافی اقدام کنند.
دبیر ستاد حمایت و صیانت از آثار فرهنگی و هنری در خصوص اولین همایش ملی حمایت و صیانت از آثار فرهنگی گفت: در اولین همایش ملی حمایت و صیانت از آثار فرهنگی 21 اسفندماه برگزار شود.
مدیرکل حقوقی و مالکیت معنوی وزارت ارشاد دیگر سخنران این مراسم بود که با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در امور فرهنگی،گفت: رهبر معظم انقلاب در بیانات خود چندین بار بر روی کلماتی مانند شبیخون و ناتوی فرهنگی تأکید داشتهاند تا ما را بر این امر آگاه کنند که باید به مسائل فرهنگی اهمیت داده و سیاستگذاریهای امور فرهنگی را جدی بگیریم.
احمدعلی محسنزاده با اشاره به اهمیت بحث مبارزه با محصولات غیرمجاز فرهنگی گفت:با توجه به این اهمیت مدیران مسئول خواستار قانونمند کردن امور مربوط به این موضوع شدند و باید سعی کرد بین دولت و دستگاههای خصوصی کارهای مشترکی انجام شود تا بتوانند این موضوع را حل و بررسی کنند.
وی افزود: ما قانونی تحت حمایت از مؤلفان و هنرمندان داریم که با عنوان کپیرایت مطرح شده است که امور مالکیت معنوی را به رسمیت شناخته است. در همین راستا، وزیر ارشاد به دلیل مهم بودن این امر بررسی این قانون را از اولویتهای خود قرار داده است که در رابطه با همین موضوع لایحهای تقدیم دولت شده است که انشاءالله به زودی در مجلس نیز به تصویب میرسد.
بنا بر این گزارش،مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای دیگر سخنران این برنامه با اشاره به فعالیت صهیونیستها در کمپانیهای سازنده بازی،گفت: این افراد که در بزرگترین کمپانیهای بازیسازی، رایانهای، خبری رخنه کرده اند،به دنبال اهداف سیاسی و فرهنگی خود هستند.به همین دلیل ما در طراحی چشمانداز فرهنگی بازیهای رایانهای اعلام کرده بودیم که بزرگترین چالش ما بحث کپیرایت است، زیرا تا زمانی که این موضوع حل نشود نمیتوانیم امثال بازیهای رایانهای را به چشم صنعت نگاه کرده و با غرب به مقابله بپردازیم.
بهروز مینایی تصریح کرد: در بازیهای رایانهای یقیناً قانون کپیرایت به نفع ما خواهد بود، زیرا اگر محصولی ایرانی به خارج از کشور ارسال شود آنها قانون کپیرایت را برای ما رعایت نمیکنند ودلیل ارزان بودن محصولات غربی در ایران نیز این است که آنها به شکلی ارزانقیمت وارد ایران میشود و به دست بچههای ما میرسد .ارزان بودن محصولات فرهنگی غربی نسبت به تولیدات فرهنگی ایرانی، موضوع سونامی ورود محصولات فرهنگی نامناسب به کشور ما را به دلیل عدم رعایت قانون کپیرایت به همراه خواهد داشت.
وی در انتها افزود: امیدوارم مسئولین این ستاد بتوانند با کمک مسئولین ذیربط این قانون را به خوبی در کشور اجرا کنند تا غرب که اعتقادات بچههای ما را هدف گرفته است نتواند کاری از پیش ببرد.
حسینی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در پایان این برنامه، حکم انتصاب خسرو کردمیهن به سمت مسئول بازرسی این ستاد را به وی تقدیم کرد.
پایان پیام/
نظر شما