«زهرا امینی» با اشاره به فعالیت های مراکز مثبت زندگی به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک گفت: سازمان بهزیستی به عنوان یکی از نهادهای اصلی و تاثیرگذار در حوزه رفاه اجتماعی کشور و متولی ارتقاء سلامت اجتماعی منشأ خدمات ارزشمند تخصصی و حمایتی به گروههای مختلف جامعه است.
مدیر کل بهزیستی استان مرکزی تردد آسان و سهولت دسترسی را از مهمترین مزایای مراکز مثبت زندگی دانست و افزود: طراحی و اجرای الگوی متمرکز خدمات سازمان بهزیستی بر بستر IT ، تسهیل دسترسی گروههای هدف و عموم مردم به خدمات سازمان، کاهش ترددهای غیرضروری، توزیع عادلانه خدمات و افزایش رضایتمندی از دیگر فعالیت های این مراکز دانست.
وی خاطر نشان کرد: مراکز مثبت زندگی به ارائه مجموعهای از خدمات به مددجویان پرداخته و سبب تسهیل مراجعه، پیگیری و پاسخگویی بهتر و سریعتر به جامعه هدف می شوند.
امینی از واگذاری بیش از ۱7 هزار پرونده به مراکز مثبت زندگی بهزیستی استان مرکزی خبر داد و بیان کرد: ۱7 هزار و 674 پرونده مستمری بگیر تحت پوشش بهزیستی به ۴2 مرکز مثبت زندگی واگذار شده است.
این مقام مسئول همچنین از آماده سازی ۴2 مرکز مثبت زندگی جهت فعالیت و ارائه خدمات به مددجویان تحت پوشش نیز خبر داد و گفت: نزدیک به ۳6 هزار مددجو در بعد خانوار، از خدمات این مراکز بهره مند خواهند شد که در این راستا ۴۵۰ پرونده به هر مرکز واگذار می شود.
مدیر کل بهزیستی استان مرکزی در ادامه با بیان اینکه تعیین محل تاسیس مراکز براساس توزیع جغرافیایی و جمعیتی مددجویانمستمری بگیر بهزیستی است، ادامه داد: بر حسب محل سکونت مددجویان در نقشه جغرافیایی هر ۴۵۰ خانوار تحت پوشش یک مرکز قرار می گیرد که این مراکز بر محور مددکاران اجتماعی و بر پایه دولت الکترونیک خواهند بود .
امینی با بیان اینکه در حل حاضر 16 مرکز مثبت زندگی در شهر اراک فعالیت دارند، افزود: بیش از ۷6 هزار و 856 پرونده مستمری بگیر به این مراکز واگذار شده است.
این مقام مسئول همچنین به بازدید مددکاران از مراکز مثبت زندگی اشاره کرد و ادامه داد: تاکنون 7 هزار و 970 بازدید از این مراکز در کل استان صورت گرفته است.
امینی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه با راه اندازی هر مرکز حداقل ۵ فرصت شغلی جدید در استان ایجاد میشود، اضافه کرد: جوانان تحصیل کرده در رشتههای مددکاری اجتماعی و رشتههای مرتبط درج شده در دستورالعمل توانستند از این فرصت بهره مند شوند.
نظر شما