به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، حجت الاسلام «بشیر عالیشاه» امروز(3اسفند) در نشست با پروفسور «کوروش نوذری» رئیس دانشگاه مازندران و امضای تفاهم نامه همکاری با این نهاد علمی پژوهشی با هدف توانمندسازی علمی و شغلی دانش آموزان و دانشجویان تحت پوشش امداد استان، بیان کرد: عقد این قراردادها بسیار از گرهها را باز میکند تلاش داریم با همکاری مراکز علمی و دانشگاهی نسبت به احیای فرهنگ خیر و احسان در استان نهایت تلاش را داشته باشیم، این نیاز به برنامهریزی علمی دارد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) مازندران افزود: حضور در جلسات و نشستهای اندیشهورز کمکی موثر در راستای تحقق اهداف کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران می کند. بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر تحت پوشش امداد استان هستند، طی رصد فقر در استان دریافتیم که سه دهک پایین معادل 251 هزار خانوار زیر خط فقر قرار دارند.
وی اظهار کرد:۸۳ هزار خانوار تحت پوشش داریم در قالب معیشتبگیر هستند دو سال است که هر روز در حال قیمتگیری مواد غذایی هستیم از ۴۵۰ هزار تومان تا 750 هزار تومان یک نفر در مازندران برای سیر کردن شکم خود به آن نیاز دارد.
حجت الاسلام عالیشاه ادامه داد: میانگین جمعیت خانواده اگر سه نفرباشد حداقل باید ۳ میلیون تومان درآمد داشته باشند در حالی که مستمری خانواده پنج نفر از این نهاد دریافت می کنند ۵۶۰ هزار تومان است که حتی شکم یک نفر را سیر نمی کند.
وی با اشاره به اینکه هدف ما ایجاد آرامش و برآورده کردن نیاز مادی نیازمندان است، گفت: اهدای بسته معیشتی در قالب کمک مومنانه که از تدابیر درست مقام معظم رهبری است حدود یک ماه نیاز مردم را برطرف میکند.
حجت الاسلام عالیشاه اعلام کرد: کمیته امداد در حوزه های مختلف مسکن وارد عمل شده ما ۴ هزار نفر نیازمند مسکن داریم، در طول ۴۲ سال انقلاب که این نهاد تاسیس شد تا به الان بیشترین مسکنی که در طول سال تاسیس کرد ۴۰۰ مورد بوده است.
وی افزود: امسال با وجود شیوع کرونا ویروس ما استارت ساخت هزار مسکن مددجویی را زدیم و تا پایان سال ۱۴۰۰ تحویل می دهیم. ۵ هزار سهمیه اشتغال داریم بیش از ۵ هزار و ۵۰۰ طرح انجام شد که نشاندهنده جهش در تولید و اشتغال است.
حجت الاسلام عالیشاه خاطرنشان کرد: امسال ۲۰۶ میلیارد اعتبار اشتغال امداد استان است برای سال بعد ۴۴۵ میلیارد جذب شد دوبرابر شد باید از نظر کمی و کیفی ورود پیدا کنیم.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مازندران عنوان کرد: حضور دانشگاهیان در کنار کمیته امداد بخش مهمی از مشکلات را حل میکند، ما این نهاد را از کارکرد جزیرهای خارج کردیم.
این مسئول بیان کرد: کمیته امداد مازندران ۸ هزار و ۵۰۰ دانش آموز و هزار و ۶۰۰ دانشجو تحت پوشش دارد باید با توجه منویات رهبری جوانان را به عنوان نیروی کارآمد و انقلابی تربیت و در عرصه های مختلف مدیریتی جانمایی کنیم.
وی تصریح کرد: امداد استان یک میلیون تا ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شهریه دانشجویان را پرداخت میکنیم، در مباحث آموزشی امیدواریم از ظرفیت دانشگاه استفاده کنیم در طرح ایران همدل همه همدلی کنیم، سرانه مستمری یک نفره ۷۳ هزار تومان دو نفره ۸۳ هزار تومان سه نفره ۹۷ هزار تومان چهار نفره ۱۱۳ هزار پنج نفره ۱۳۷ هزار تومان با کمک دولت ۵۶۰ هزار تومان است.
حجت الاسلام عالیشاه با بیان اینکه 2هزار و 800یتیم و 8000 نفر در قالب طرح محسنین افرادی که مشکلات زیادی دارند مثل چند دانش آموزان و بیمار صعب العلاج و... دارند از خدمات مادی و معنوی امداد استان بهره مند می شوند، افزود: امداد استان به 3700بیمار صعب العلاج خدمت رسانی می کند که از این تعداد 1800بیمار ایزی لایفی هستند برای تامین ایزی لایف این بیماران نیازمند همراهی خیرین هستیم.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مازندران اظهار کرد: استفاده از ظرفیت کارکنان دانشگاه مازندران با تکمیل فرم طرح هر کارمند حامی یک فرزند معنوی مدنظر است تا با پرداخت حداقل ماهیانه ۱۰ هزار تومان توسط این افراد بچه یتیمان را حمایت کنند؛ از خودمان شروع کردیم گلریزان کردیم، کارکنان امداد ماهیانه ۲۰ میلیون تومان به ایتام کمک می کنند.
وی با بیان اینکه اعطای تسهیلات اشتغال جهت خودکفایی مددجویان موثر بود، خاطرنشان کرد: ما در سال ۹۷ حدود ۲۰ هزار خانوار را از گردونه حمایت خارج کردیم اما در سال ۹۸ به دلیل گرانیها همان افراد را در قالب تبصره ۱۴ زیر پوشش آوردیم.
حجت الاسلام عالیشاه خطاب به رئیس دانشگاه مازندران، گفت: اگر دست به دست هم دهیم یتیمان مشکلی ندارند هیچ چیزی کم نداریم اعتبار و ظرفیت داریم استفاده از ظرفیتها مهم است، استفاده از ظرفیت دانشگاهها و جوان پروری و تربیت نیروهای علمی توسط دانشگاه مازندران می تواند به توانمندسازی مددجویان ختم شود، این همکاری را به فال نیک میگیریم.
نظر شما