به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، حجتالاسلام سعید عسکری مدیرمرکز بزرگ اسلامی غرب کشور در نشست هیئت امنا و اساتید مرکز تخصصی علوم اسلامی امام شافعی کردستان اظهار کرد: برخورد خشن با شبهههای عقیدتی و فکری نتیجه مطلوبی نخواهد داشت، و برای برخورد با شبهههای فکری باید از قدرت منطق و ادبیات استفاده کرد که لازمه این مهم تربیت منادیان فکری دارای توانایی و تخصص است.
وی افزود: مرکز تخصصی امام شافعی ظرفیت بسیار خوبی برای تربیت و آموزش افراد توانمندی است که میتوانند در مقابله سمپاشیهای فکری و اعتقادی تندروها مقابله بکنند.
وی اعلام کرد: تمام سعی و تلاش ما بر این است که مرکز تخصصی امام شافعی در استان را تقویت کنیم و در این راستا تمام توانمان را به کار خواهیم گرفت.
مدیرمرکز بزرگ اسلامی غرب کشور یادآور شد: اگر بنا بر این است که نظام روی این مرکز تخصصی سرمایهگذاری کند باید اعتبارات لازم برای حقوق اساتید توانمند و غیره فراهم شود.
حجتالاسلام عسکری با اشاره به اینکه بنای نظام بر برخورد نیست، افزود: جذب حداکثری و هدایت و راهنمایی اولویت بوده و در این راستا باید برنامهریزی مناسب داشته باشیم.
وی گفت: روحانیان در تبلیغ معارف دینی جایگاه رفیعی دارند تربیت روحانیون و طلاب دارای توان و تخصص و اطلاعات روز بهترین راه مقابله با هجمههای فکری و شبهه افکنیهای دشمنان است.
وی افزود: برای مقابله با تفکرات تکفیری باید افرادی توانمندی داشته باشیم که در قالب نشستها و مناظرهها بتوانند بصیرتافزایی و روشنگری کنند.
ماموستا فایق رستمی امام جمعه سنندج هم در این نشست، عنوان کرد: مراکز علوم دینی و حجرههای سنتی باید از نظر مالی مورد حمایت قرار گیرند و با نظارت مناسب زمینه تربیت طلاب و علمای توانمند فراهم شود.
وی با اشاره به اینکه کسب علم و علمآموزی موجب ارتقای توانایی علما و روحانیون و در نتیجه پاسخگویی به مسائل دینی و شبهات موجود در جامعه میشود، افزود: مسئله علم و علمآموزی از چنان اهمیتی برخوردار است که بزرگان ما از علم به عنوان یک رودخانه همیشه جاری یاد میکنند.
امام جمعه سنندج با بیان اینکه علم تنها به مسائل دینی خلاصه نمیشود، همه حوزهها زندگی بشریت را در بر میگیرد، گفت: علم باید در مسیر خدمت به جامعه قرار گیرد، علمی که موجب رنج و آزار بشر شود هیچ ارزشی ندارد.
نظر شما