به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در گچساران، امروز سه شنبه (۵ اسفند) «حسین یکتا» در جمع گروه های جهادی وارد شده به شهر زلزله زده سی سخت گفت: آنچه می بینیم و باعث دلگرمی است حضور نیروهای جهادی، بسیجی و سپاه در بین مردم است، و ما باید به فکر ساختن ۲ هزار خانه باشیم.
نماینده آستان قدس رضوی، تصریح کرد: نباید مردم را رها کرد چون بعد از شلوغی ها همه می روند، کارها روی زمین می ماند و به وعده ها عمل نمی شود، پس باید یک برنامه ریزی برای یک کار چند ماهه داشته باشیم و در ایام نوروز، راهیان نور کشور را به سی سخت بیاوریم.
وی افزود: به کمک سپاه و بسیج، هلال احمر و مردم، یک قرار گاه بزرگ راه اندازی شود، اینکه بعضی ها گفته اند این خانه ها خسارت جزئی دیده است و چیزی نیست، واقعا اینطور نیست.
یکتا اظهار کرد: من فکر نمی کنم با چادر بتوان این قضیه را جمع کرد، باید برای اسکان، کانکس در نظر گرفته شود، و خودمان را آماده کنیم چه از طریق رسانه ملی و چه از طریق یک تیم حرفه ای در فضای مجازی این ظرفیت را در بین مردم ایجاد کنیم که پای کار بیایند و گروههای جهادی نیز باید مطالبه گری کنند، و قولهایی که نهادها و ارگانها داده اند، مطالبه کنند.
در ادامه رئیس جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی کهگیلویه و بویراحمد، گفت: حدود ۳ هزار خانوار در شهر سی سخت وجود دارد، که این مردم در حادثه سقوط هواپیمای یاسوج و تهران سنگ تمام گذاشتند، و بعد از سه سال یک اتفاق برای خود مردم سی سخت پیش آمد.
«ستار هدایتخواه»، تصریح کرد: ضمن اینکه آمارهای غلط گزارش شده است، ولی طبق آخرین آماری که ما دریافت کرده ایم ۱۲۰۰ خانه تخریب شده اند و و تعدادی نیز خسارت جزئی دیده اند.
وی با بیان اینکه بعضی از خانه ها، آسیب میلیاردی دیده اند و اگر دولت هم وام دهد مردم توان پرداخت وام را ندارند، اذعان کرد: حضور نیروهای جهادی در خانه های مردم باعث شد تا درد مردم تا حدودی تسکین داده شود.
هدایتخواه اظهار کرد: ۲۰ میلیون تومانی که به صورت بلاعوض است، باید پرداخت شود، و حدود ۱۲۰۰ کانکس نیز برای اسکان موقت در نظر گرفته شود و بقیه نهادها نیز باید پای کار بیایند تا زود قضیه جمع شود.
وی در پایان خاطر نشان کرد: اسکان موقت باید زودتر انجام شود و با حضور نیروهای جهادی و تلاش شبانه روزی و حضور پررنگتر، سی سخت دوباره ساخته شود و به گونه ای نباشد کار رها شود که مردم نگران باشند.
نظر شما