منشور روحانیت را باید با شیوه های مختلف تبلیغ کرد

استاد درس خارج فقه و اصول حوزه علمیه کرمان با تأکید بر تبلیغ منشور روحانیت امام(ره)۹گفت: در حوزه ها اگر بخواهیم کار کنیم باید یاد شهدا را زنده نگه داریم، از تحجر بپرهیزیم، به تهذیب و تحصیل و خوب فهمیدن اهمیت داده و دنبال کار برای خدا و گمنامی باشیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان؛ آیت الله احمد شیخ بهایی، به مناسبت میلاد امام علی علیه السلام و پاسداشت ایام صدور منشور روحانیت توسط امام راحل در نشستی با کادر مدیریت حوزه علمیه استان در سخنانی ابتدا به موضوع «تحجر» اشاره و بیان کرد: منظور امام از تحجر این است روی الفاظ با همان معنا بمانیم و نتوانیم به روز رسانی کنیم.

 

 

استاد درس خارج فقه و اصول حوزه علمیه کرمان با تأکید بر اینکه افکار تحجر آمیز نباید در حوزه ها نفوذ بکند؛ اظهار کرد: زمانی با فلسفه و عرفان مخالفت می شد زیرا فلسفه یونان در مقابل اهل بیت ایستاده بود اما فلسفه الان استحاله شده است و اهل بیت را ثابت می کند و شبهات با آن دفع می شود.

 

 

 

وی با استناد به منشور روحانیت تهذیب نفس را نیاز حوزه های علمیه دانست و با بیان اینکه طلبه نمی تواند بی خیال مسائل اجتماعی باشد زیرا جمهوری اسلامی مبتنی بر ولایت فقیه است که حکم او حکم امام زمان است؛ افزود: پس اسلام در قالب این نظام مجسم شده  لذا امام به بعضی از روحانیون فرمود صلاح نمی دانم در کارهای سیاسی وارد شوید؛ همین امامی که با اتکاء به جمله شهید مدرس می فرمود سیاست ما عین دیانت ما است اما امام فرمود ما سیاست رسول الله را می خواهیم.

 

 

 

آیت الله شیخ بهایی مراقبت از فضای سیاسی اجتماعی توسط روحانیون را مورد تأکید قرار داد و گفت: وقتی مسئولی خطا و مدیری جنایت می کند جای امر به معروف است و در عرصه بین المللی امر به معروف مبارزه با استکبار است اما مطالبه گری و عدالت خواهی باید  با حفظ تقوا باشد و نباید عنان اختیاراز کف داد.

 

 

وی در همین رابطه تصریح کرد: عمدتاً عملکردها و صحبت ها را باید نقد کرد و موضع گیری ها را کنار هم گذاشت. خط قرمز ما اسلام، نظام و ولایت فقیه است که اگر کسی از آن رد شد دیگر سابقه او از دست رفته است و البته ما که می گوییم مطالبه و حضور در صحنه؛ غیبت و تهمت و توهین را هم حرام می دانیم.

 

 

استاد درس خارج فقه و اصول حوزه علمیه کرمان با اشاره به اینکه امام راحل تعبیرات عجیبی راجع به جهادت و شهادت دارد و این مفهوم را به روز رسانی کرد که وسط خیابان هم می شود شهید شد؛ تأکید کرد: روحانیون و طلاب شهید را باید دائماً بزرگ داشت و جلوی چشم مردم قرار داد همانگونه که حاج قاسم بر آشناکردن فرزندان با شهدا تأکید داشتند.

 

 

وی با تأکید بر اینکه در حوزه ها اگر بخواهیم کار کنیم باید یاد شهدا را زنده نگه داریم، از تحجر بپرهیزیم، به تهذیب و تحصیل و خوب فهمیدن اهمیت بدهیم و دنبال کار برای خدا و  گمنامی باشیم؛ در پایان گفت: منشور روحانیت را باید بروشور کرد و در ابتدای سال تحصیلی حوزه به طلاب داد؛ در فضای مجازی منتشر کرد و روی در و دیوار با سلیقه تابلو کرد و برای تبلیغ آن شیوه های مختلف می توان به کار برد.

 

کد خبر 1031458

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha