حضرت زینب سلام الله علیها، سرآمد صابران تاریخ شد

مدیر اداره اوقاف و امور خیریه شیروان گفت: حضرت زینب سلام الله علیها، سرآمد صابران تاریخ شد.

«سعید علیپور» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان اظهارکرد: حضرت زینب (س) آنچنان در برابر مسائل، صبور و پایدار بود که سرآمد صابران تاریخ شد تا جایی که هر جا سخن از صبر و استقامت به میان می‌آید نام زینب کبری (س) می‌درخشد و زمزمه زبان‌ها می‌شود.

 

 

مدیر اداره اوقاف و امور خیریه شیروان بیان کرد: ویژگی‌های برجسته شخصیت زینب کبری (س) الگوی موفقی برای مدیریت بحران است، در روز عاشورا در طول چند ساعت اتفاقاتی رخ داد که همه چیز دگرگون شد اما مدیریت آن اتفاقات و جهت دهی به آنها و اینکه نگذارد دشمن به نفع خود از آنها سوء استفاده کند توسط عقیله بنی هاشم (س) حاکی از مدیریت و درایت حضرت در آن شرایط بسیار سخت و دشوار است.

 

 

علیپور عنوان کرد: حضرت زینب (س) در بحبوحه سختی‌ها به نحوی رفتار می‌کند که دشمن نمی‌تواند آثار شکست را در رفتار آن حضرت و تمام همراهان و سایر آزادگان کربلا احساس کند تا جایی که در کوفه ابن زیاد ملعون که حضرت زینب (س) را نمی‌شناخت گفت «مَن هذه المُتکَبّرة» یعنی این زن کیست که غرور دارد و در عین اسارت شبیه به یک آزاده سخن می‌گوید.

 

 

وی خاطرنشان کرد: حضرت زینب (س) الگوی تمام افرادی است که در جستجوی سبک زندگی اسلامی در شئونات مختلف آن هستند. البته الگو بودن حضرت زینب (س) را نباید در بانوان خلاصه کرد؛ اما از بانوان انتظار بیشتری می‌رود که دنبال روی این حضرت باشند و إن شاء الله پدران و مادران بتوانند دختران خود را همچون حضرت زینب کبری (س) تربیت کنند.

 

 

وی تصریح کرد: زینب کبری (س) شخصیتی که در واقعه دردناک کربلا و پس از آن مسئولیت سنگینی را عهده دار شد و با شجاعت، بصیرت، فرصت شناسی و اقدامی به موقع انقلا‌ب دیگری در ادامه نهضت امام حسین(ع) به وجود آورد.

 

 

مدیر اداره اوقاف و امور خیریه شیروان ادامه داد: حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و حضرت زینب کبری(س) هر دو بزرگوار ۵۷ سال در دنیا زندگی کردند، اما تکلیف و وظیفه اباعبدالله الحسین (ع) عصر عاشورا با شهادت به پایان رسید ولی از همان لحظه تکلیف سنگینی برعهده حضرت زینب (س) آمد که به خوبی هم از عهده آن بر آمدند.

 

کد خبر 1031815

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha