به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، حجت الاسلام والمسلمین«محمدجواد قائمی» امروز(13اسفند) در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران در خصوص پذیرش طلاب خواهر و تشریح عملکرد حوزه خواهران دربحث پشتیبانی از جبهه مقابله با کرونا، اظهار کرد: حوزه علمیه و مدارس علمیه بهعنوان یک نظام و سازمان آموزشی نیاز به دیدن دارد که اصحاب رسانه میتوانند به عنوان چشم بینای جامعه در این حوزه به ما کمک کنند.
مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران به اهمیت تحصیل خواهران در حوزه اشاره کرد و افزود: در دوران قبل از پیروزی انقلاب اسلامی محصلین و طلاب خواهر داشتیم اما مدرسه علمیه ویژه خواهران نداشتیم و با توجه به نگاه تمدنی انقلاب اسلامی ایجاد و راه اندازی حوزه و مدارس علمیه خواهران در نقاط مختلف کشور در دستور کار قرار گرفت.
وی به نقش اثرگذار زن در جامعه تمدنی اشاره و بیان کرد: زنان در دوران نبوی و علوی نقش آفرین بودند در تاریخ اسلام می تواند نقش و جایگاه حضرت خدیجه (س)را در کنار رسول اکرم(ص) و نقش حضرت زهرا(س) را در کنار حضرت علی(ع) بدرستی مورد مطالعه و تحقیق قرار داد.
حجت الاسلام قائمی با بیان اینکه تربیت مجتهده و مبلغه دینی هدف گذاری سنتی مدارس علمیه خواهران است، افزود: تربیت یک بانوی فعال اجتماعی در حوزه زیست بوم اجتماع به صورتی که بتواند در خانواده و جامعه موثر باشد نیز مورد توجه است.
وی با بیان اینکه حوزه علمیه خواهران مازندران در سطح کشور از پیشتازان تربیت یک بانوی فعال اجتماعی است، یادآورشد: مازندران بیش از ۶ هزار طلبه خواهر فارغ التحصیل و در حال تحصیل در مقاطع مختلف از سطوح یک، دو، سه، چهار دارد.
به گفته حجت الاسلام قائمی تاکنون ۲ هزار و ۴۸۰ نفر از فارغالتحصیلان در قالب کانون های 15گانه کادرسازی شدند تا در محیط اجتماعی خود فعال و اثرگذار باشند.
وی با اشاره به فعالیتهای بانوان طلبه در بحث پشتیبانی از جبهه مقابله با کرونا، گفت: از آغازین روزهای اطلاع رسانی درخصوص شیوع کرونا در کشور و استان مازندران تعداد ۵۰۰ نفر از فارغالتحصیلان مدارس علمیه استان در بحث تهیه و توزیع کمکهای مومنانه، تولید و توزیع ماسک بهداشتی و مواد ضدعفونی کننده و تغسیل اموات کرونایی فعالیت داشتند که در این مسیر یکی از این بانوان جان شیرین خود را در راه ترویج آموزه های دینی در راستای تغسیل اموات کرونایی نثار کرد و به تعبیری همانند مدافعین سلامت به فیض شهادت نائل آمد.
حجت الاسلام قائمی ضمن تشریح جزئیات و نحوه پذیرش هزار طلبه جهت تحصیل در حوزه علمیه خواهران مازندران، افزود: پذیرش سال جدید از ۲۵ بهمن آغاز و تا تیرماه ادامه دارد، داوطلبان میتوانند با داشتن حداکثر سن ۴۰ سال تمام و معدل ۱۲ به بالا برای تحصیل در مدارس علمیه استان در سایت www.paziresh.whc.ir ثبت نام کنند.
وی به فعالیت 22مدرسه علمیه در سطح استان اشاره و اظهار کرد: مدارس شهرهای کلاردشت، بابل، بند پی بابل و شیرود بهصورت شبانهروزی در حال فعالیت هستند.
به گفته حجت الاسلام قائمی آموزش مجازی و غیرحضوری طلاب خواهر از ابتدای شیوع کرونا در اسفند 98 به واسطه آماده بودن زیرساخت های آموزش از راه دور شروع شد.
وی با بیان اینکه در سال گذشته ۶۰۰ طلبه وارد مدارس علمیه استان شدند، افزود: در حال حاضر ۴۲ نفر در مقطع دکتری در حال تحصیل هستند.
مدیرحوزه علمیه خواهران مازندران با اشاره به اینکه ۲۰۰ نفر از طلاب استان بهصورت جهادی و بدون هیچ چشم داشتی در طرح امین که طرحی مشترک با آموزش و پرورش است فعالیت دارند، یادآورشد: با توجه به شیوع کرونا و تعطیلی مدارس اداره روند فعالیت تربیتی طلبه های خواهر فعال در طرح امین از طریق شبکه شاد درحال انجام است.
وی با بیان اینکه تعدادی از شهرستان های استان مازندران دارای دو مدرسه هستند و برخی فاقد مدرسه علمیه خواهران هستند، گفت: درخواست ایجاد مدارس علمیه در سایر شهرستان ها به دست ما رسیده اما کیفی سازی و ارتقای مدراس از سطح ۲ به ۳ را پیگیر هستیم.
نظر شما