به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، امام جمعه ماهنشان ظهر امروز در خطبههای نماز جمعه ماهنشان بعد از دعوت خود و نمازگزاران به تقوای الهی با اشاره به مناسبتهای هفته پیشرو، و با عنوان اینکه امروز جمعه پانزدهم اسفند برابر با بیست و یکم رجب روز درختکاری و آغاز هفته منابع طبیعی تجدید شونده است اظهار داشت: یک مسلمان نمیتواند نسبت به محیط زیست بیتفاوت باشند یا مرتکب کارهایی شود که به تخریب محیط زیست منجر شود.
حجت الاسلام علی اکبری با بیان اینکه محیط زیست از مسائل اساسی و مهم است، افزود: با تأکید بر اصل پنجاهم قانون اساسی که حفاظت از محیط زیست وظیفه عمومی تلقی شده، فعالیت اقتصادی که منجر به آلودگی محیط زیست و یا تخریب غیر قابل جبران باشد ممنوع است.
خطیب نماز جمعه ماهنشان در ادامه با بیان اینکه حفاظت از محیط زیست هم عقلاً و هم شرعاً و هم قانونا بر همگان واجب و لازم است، گفت: از آحاد مردم و مسؤولین میخواهم تا در حفظ محیط زیست کوشا باشند و هیچ کس حق ندارد به خاطر منافع اقتصادی خود محیط زیست را تخریب و آلوده کند.
امام جمعه ماهنشان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حملات موشکی آمریکا به مناطق مرزی عراق، سوریه و پادگان امام علی علیه السلام در منطقه البوکمال اذعان داشت: این حملات با اهداف مختلفی از جمله پیام حمایت از متحدان، اعلام حمایت از صهیونیستها، اعلام حمایت از گروههای تکفیری و به گمان خودشان اخطار به ایران که در صورت به نتیجه نرسیدن برجام حمله نظامی است.
وی تصریح کرد: اولاً منطقه دستخوش تغییرات جدی بعد از شهادت سرداران مقاومت شده و اکنون موضوع انتقام سخت اخراج آمریکا از کل منطقه مطالبه میشود و ثانیاً تاریخ مصرف سیاست چماق و هویج برای پرونده هستهای ایران تمام شده و کمپین فشار حداکثری تهنشین شده و دیگر حنای جنگ هراسی رنگ باخته و ایران سربلند در مواجهه با پرونده هستهای با ریلگذاری طرح راهبردی لغو تحریمها به میان آمده است.
وی همچنین با گرامیداشت سالروز شهادت سردار حاج محمد ابراهیم همت و با بیان اینکه برای حفظ انقلاب و نظام هزینههای خیلی سنگینی شده و نباید یاد شهدا فراموش شود، افزود: باید در مساجد و مدارس و دانشگاهها و ... یاد و خاطره شهدا بازخوانی شوند و این شهید و شهدای دیگر الگویی برای جوانان معرفی شوند.
خطیب نماز جمعه ماهنشان با اشاره به اینکه روز دوشنبه ۱۸ اسفند ۲۴ رجب سالروز تاسیس کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور است ادامه داد: این کانونها با هدف جذب جوانان و نوجوانان به مساجد ایجاد شده و انتظار این است که این کانونها در حوزههای کارآفرینی، اقتصاد مقاومتی، امور قرآنی و تربیتی و غیره فعال باشند که متاسفانه عملاً فعالیت خوبی ندارند که از مسؤولین خواستاریم تا این کانونها را فعال کرده و از بیحالی و بیتحرکی خارج کنند.
وی با اشاره به جشن نیکوکاری که در نیمه اسفندماه و در آستانه سال نو انجام میگیرد، از خیرین و متمولین درخواست کرد، تا در این امر خداپسندانه شرکت کنند و مطمئن باشند که کمکهای آنها به دست نیازمندان خواهد رسید و به سازمانها و دستگاههای اجرایی استانی و شهرستانی هم سفارش میکنم از محل مسؤولیت اجتماعی دستگاه در تامین نیازهای هموطنان آن کوشا باشند.
نظر شما