به گزارش خبرگزاری شبستان، مرتضی سخاوت، گفت: نمایش ویژه نوجوانان نوشته شده است و با توجه به اینکه نوجوانی برهه خاصی از زندگی آدم ها است و در حقیقت شروع یک زندگی اجتماعی در این سن است ، سعی کرده ام نکاتی را در مسیر رشد و تعالی یک نوجوان و آمادگی او برای گام نهادن به جامعه ای که قرار است در آن تعامل داشته باشد لحاظ کنم.
این نویسنده ادامه داد: نمایشنامه روایت زمانی است که مادر حضرت موسی، آن را در مسیر آب می گذارد تا زمانی که دوباره به آغوش مادر باز می گردد.
سخاوت با اشاره به اینکه زندگی تمام پیامبران این ظرفیت را دارد که یک نویسنده تئاتر یا سینما برای نوشتن به سمت این موضوع برود ،گفت: نوشتن درباره زندگی این پیامبر از آن جهت برایم جذاب بود که شاید بتوان گفت حضرت موسی(ع) تنها پیامبری است که زندگی آن از آغاز تولدش دارای فراز و فرودهایی است و لحظه لحظه زندگی این پیامبر ظرفیت هایی دارد که اجازه می دهد کارهای هنری اعم از نقاشی،تئاتر و سینما بوجود آید.
بنا بر گزارش روابط عمومی حوزه هنری، همچنین در ادامه افزود: متاسفانه نویسندگان ما کمتر به سراغ داستان زندگی پیامبران می روند در صورتی که علاوه بر جذابیت برای مخاطبانشان ،پتانسیل های فراوانی برای نوشتن وجود دارد.
گفتنی است نمایشنامه حضرت موسی هشتمین نمایشنامه ای است که با موضوع قرآنی به همت واحد نمایش حوزه هنری استان تهران به چاپ می رسد.
پایان پیام/
نظر شما