به گزارش خبرگزاری شبستان، عیسی زارع پور در گفتگو با خبر ۲۱ شنبه شب شبکه یک سیما با بیان اینکه حریم خصوصی کامل در سامانه سجل محکومان مالی رعایت شده است و این سامانه بر اساس ماده ۱۱۶ قانون برنامه ششم توسعه راه اندازی شد افزود: در گام نخست سوابق محکومان مالی در اختیار بانک ها، مؤسسات مالی، دستگاههای اجرایی و دفاتر ثبت اسناد رسمی قرار میگیرد و در گام دوم از فروردین آینده این سوابق در اختیار شرکتها و اشخاص حقوقی قرار میگیرد.
رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه گفت: سوابق محکومان مالی در نهایت در اختیار عموم مردم قرار خواهد گرفت البته طرف معامله با اجازه خود فرد میتواند از سوابق وی مطلع شود و این کار از بروز جرائم مالی جلوگیری میکند.
زارع پور افزود: اگر محکومان در مدت ۲۰ روز مفاد اسناد لازم الاجرا را اجرا نکنند نام آنان در سامانه ثبت میشود و از بسیاری حقوق اقتصادی مانند گرفتن کارت بازرگانی و تسهیلات بانکی محروم میشوند.
وی گفت: اموال محکومان مالی نیز تا سقف بدهی شان به وسیله سامانهای در اختیار واحدهای اجرای احکام قرار میگیرد البته استعلام اموال فقط برای محکومان است و حریم خصوصی در این سامانه نیز کامل رعایت شده است و نمیتوان به اموال افراد دیگر دسترسی یافت.
نظر شما