حجت الاسلام «زین العابدین دست داده» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در جهرم، گفت: کتاب «شرح چهل حدیث در فضایل و کمالات امام علی (ع)» با عنوان «الاربعین فی مناقب امیرالمومنین (ع)»، از آثار مکتوب آیت الله «سید حسین آیت اللهی» امام جمعه فقید جهرم است که به همت امور فرهنگی و تدوین آثار دفتر امام جمعه این شهر به چاپ رسیده و به بازار نشر عرضه شده است.
مسئول دفتر امام جمعه جهرم با اشاره به اینکه آیت الله آیت اللهی هفت حدیث را به صورت مفصل شرح کرده و از حدیث هشتم تا پایان حدیث چهلم از سخنرانی های وی استفاده شده است، افزود: کتاب مذکور به کوشش مهدی فصاحت و به همت امور فرهنگی و تدوین آثار دفتر امام جمعه جهرم منتشر شده است.
وی با اشاره به اینکه این کتاب در 420 صفحه نگارش شده است، خاطرنشان کرد: کتاب مذکور به همت نشر مصلی در بازار کتاب عرضه شده است.
حجت الاسلام دست داده عنوان کرد: کتاب «شرح چهل حدیث در فضایل و کمالات امام علی (ع)» در آیینی با حضور برخی از فرهیختگان و اهالی فرهنگ و ادب شهرستان جهرم رونمایی شد.
به گزارش شبستان، در ابتدای کتاب به قلم آیت الله آیت اللهی آمده است: «این حقیر این جزوه را شروع نمودم درباره چهل حدیث در فضایل حضرت امیرالمومنین (ع)؛ لکن ایام انقلاب پیش آمد و مقدار زیادی از آن نوشته نشد. امید است پس از استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران توفیق تکمیل آن فراهم شود ان شاءالله تعالی.»
آیت الله «سید حسین آیت اللهی» در سال 1310 شمسی در جهرم دیده به جهان گشود؛ تحصیلات حوزوی خود را در شیراز نزد آیات «سید محمدباقر و سید محمد کاظم آیت اللهی»، «شیخ ابوالحسن حدائق»، «شیخ بهاءالدین محلاتی» آغاز کرد آنگاه رهسپار شهر مقدس قم شد و باقیمانده دوره سطوح را نزد آیات «شیخ ابوالفضل علمایی» و «شهید محمد مفتح» به پایان برد.
همچنین دروس خارج فقه و اصول را نزد آیات عظام «سید حسین بروجردی» و «امام خمینی» استفاده کرد و تقریرات دروس این بزرگواران را به رشته تحریر در آورد و اجازاتی از بعضی مراجع تقلید دریافت کرد.
همگام با شروع نهضت امام خمینی (ره)، فعالیت های انقلابی خویش را در جهرم آغاز کرد و بارها توسط ساواک دستگیر و در شیراز و تهران به زندان افتاد و مورد شکنجه قرار گرفت که اعتراض امام را به دنبال داشت.
وی پس از انقلاب از سوی پدرش و پس از پیروزی انقلاب از طرف امام خمینی (ره) به امامت جمعه جهرم منصوب شد و تا پایان عمرش به این مهم اشتغال داشت.
نظر شما