به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از « روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی» ، خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در کراچی، کارگاه تربیتی و آموزشی «خانواده و سبک زندگی قرآنی اسلامی» با عنوان «سبک زندگی اسلامی مسیر تحقق تمدن نوین اسلامی با تأکید بر اندیشههای رهبر معظم انقلاب اسلامی» را با همکاری و مشارکت حوزه علمیه بانوان جامعةالزهرا(س) در کراچی برگزار کرد.
در این کارگاه آموزشی، خانمها طاهره فاضلی، رییس و استاد حوزه علمیه جامعةالزهرا(س)، شازیه امام، استادیار دانشکده دولتی، رباب همدانی، خانم ساره نوازش علی، عظمی زیدی، نزهت عباس، شگفته و تحسین زهرا، از اساتید فعال دانشگاهی و حوزوی، طلاب ارشد حوزه علمیه جامعةالزهرا(س) در کراچی و 70 تن از بانوان تحصیل کرده فعال و شخصیتهای فرهنگی و علمی سرشناس حضور یافتند.
سخنرانان در این کارگاه آموزشی در قالب دو نشست سه موضوع اصلی درسی و یک نشست پرسش و پاسخ به بیان دیدگاهها و نکات مربوط به اهمیت و تأثیر برنامه ریزی در سبک زندگی اسلامی بر اساس اصول اخلاقی و نیازهای فرهنگی و اجتماعی و راهکارهای کاربردی مؤثر در جذابیت سبک زندگی اسلامی پرداختند.
در ادامه، بر لزوم ایجاد هماهنگی بین حوزههای علمیه و مراکز آموزشی جدید (مدارس رسمی، دانشکدهها و دانشگاهها)، بررسی راهکارهای رفع مشکلات اجتماعی با هدف جلب مخاطبان، زمینهسازی جهت ارتفاع سطح فکری افراد در جامعه اسلامی و بررسی و استفاده از ظرفيتها و توانمنديهاي مادي و معنوي اجتماعی تأکید شد.
نشست گفتگو محور و پرسش و پاسخ با موضوع «آموزش و تربیت خانواده در چارچوب اندیشههای مقام معظم رهبری و انطباق آن با آموزههای قرآن کریم، احادیث، سیره معصومین(علیهم السلام)» از دیگر برنامههای این کارگاه آموزشی بود.
موضوعاتی نظیر راهکارهای رفع عوامل آسیب زا برای ترویج سبک زندگی اسلامی در حوزۀ فکر و اندیشه، راهکارهای اصلاح و رشد خلقیات فردی، روابط درون خانواده و خلقیات اجتماعی، برقراری روابط دوستانه میان مراکز آموزشی و پرورشی و نهادهای فرهنگی به منظور برنامه ریزی و ارتقاء در حوزۀ فکر و اندیشه و برنامه ریزی بر اساس اصول اخلاقی و نیازهای فرهنگی و مؤلفههایی همچون انضباط اجتماعی در این کارگاه آموزشی مورد بررسی قرار گرفت.
گفتنی است؛ این ششمین گارگاه سبک زندگی اسلامی بود که توسط خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در کراچی برگزار شد.
نظر شما