رسانه در انتخابات نقش مهمی را ایفا می کند

موسوی گفت:چهل دومین سال انقلاب اسلامی را در حالی پیش رو داریم که سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری همزمان با انتخابات ششمین دوره شورای اسلامی شهر و روستا و میان دوره ای مجلس خبرگان قرار است در این سال رخ بدهد و در این رویدادها رسانه نقش مهمی دارد.

«سید وحید موسوی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان ضمن تبریک اعیاد شعبانیه با بیان اینکه در ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ سه اتفاق بزرگ قرار است رقم بخورد، عنوان کرد: چهل دومین سال انقلاب اسلامی را در حالی پیش رو داریم که سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری همزمان با انتخابات ششمین دوره شورای اسلامی شهر و روستا و میان دوره ای مجلس خبرگان قرار است در این سال رخ بدهد و شیوع بیماری کرونا باعث شده نگرانی و حساسیت بیشتر نسبت به این سه رخداد مهم در سال آتی وجود داشته باشد و این سوال مطرح است که آیا این موضوع انتخابات را به حاشیه می‌برد یا خیر.

 

این فعال رسانه ای با اشاره به اینکه عدم مدیریت مسئولان و میزان پایین رعایت پروتکل ‌های بهداشتی توسط مردم نکات قابل تاملی است که باید در انتخابات آتی به آن توجه بسیاری کرد چرا که پای جان هموطنان در میان است.

 

وی با اشاره به وضعیت وخیم خوزستان بیان کرد: در چنین شرایطی هنوز بخش‌های اعظم خدمات و پرسنل درمانی دوره ابتدای واکسن کرونا را دریافت نکرده‌اند و رییس جمهور طی مصاحبه ای خواستار شفافیت بیشتر و بهتری از وزرات بهداشت در خصوص کرونا شده است.

 

موسوی با بیان اینکه محدودیت ‌هایی برای شهرهای قرمز گذاشته شده اما همچنان تبلیغات تخفیف های سفرها در رسانه ها بدون محدودیت انجام می‌شود، بیان کرد: این اتفاق نشان از عدم هماهنگی دستگاههای مربوطه در پایان دولت دوازدهم است که این مسئله کارزار انتخابات را با نگرانی هایی مواجه می کنند.

 

این فعال رسانه عنوان کرد: در چنین فضایی نقش رسانه ها بسیار تأثیرگذار است آن هم در شرایطی که در چندین کلان شهر انتخابات شورای شهر و روستایی به صورت الکترونیکی برگزار می‌ شود لذا با این مقدمات نقش مدیریت و هدایت افکار عمومی برای انتخابات پیش رو با توجه به بحران کرونا بسیار با اهمیت است.

 

وی بیان کرد: بخش تاثیر گذار رسانه‌ ها در انتخابات پیش رو به گونه ای طراحی و تببین شده که مدیران رسانه جمعی این دوره از انتخابات فضای سایبری و رسانی هستند که در چنین جوی فضای تبلیغات و شور انتخابات از حقیقی به مجازی کوچ کرده و لحظه به لحظه کارزار انتخابات در فضای مجازی با حضور کاندیداهای احتمالی به طور جدی تبلیغ می ‌شود.

 

موسوی با اشاره به سفرهای تبلیغاتی زود هنگام کاندیداها مختلف به حاشیه شهر و مناطق کم برخوردار و محروم عنوان کرد: این اتفاق از هر دردی بدتر است چرا که پشت این حرکت ‌ها فقط یک نمایش انتخاباتی است که قرار نیست مشکلی از مشکلات مردم حل شود.

 

این فعال رسانه با تاکید بر اینکه یکی دیگر از اتفاقات بدی که در هنگام انتخابات رقم می خورد بمباران و تخریب دولت فعلی توسط جریان های چپ و راست است که سالها تکرار شده است‌، افزود:این مسئله سوالات بی پاسخی در ذهن مردم ایجاد می‌کند و مسلما در پایان این دولت نیز کاندیداها در صدد افشاگری بر می ‌آیند.

 

وی با اشاره به این سخن مقام معظم رهبری که اهمیت انتخابات را به مردمی بودنش می دانند، گفت: با توجه به شاخصه مردمی بودن در انتخابات و بیانیه گام دوم انقلاب که در آن به استفاده حداکثری از جوانان در فضای مدیریتی تکرار شده، امید است در انتخابات پیش رو حضور حداکثری مردم را شاهد باشیم.

کد خبر 1038844

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha