اعلام شهرهای جدید قرمز و نارنجی/ بیش از هر زمانی نیاز به تولید بیشتر داریم

شعار انقلابی جهش تولید امسال باید با حمایت همه‌جانبه و رفع موانع کاملاً محقق شود، بیش از هر زمانی نیاز به تولید بیشتر داریم، اعلام شهرهای جدید قرمز و نارنجی، عید باید موطن رفع کینه‌ها و موعد زدودن دشمنی‌ها باشد برخی از اخبار سیاسی امروز شبستان است.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، شعار انقلابی جهش تولید امسال باید با حمایت همه‌جانبه و رفع موانع کاملاً محقق شود، بیش از هر زمانی نیاز به تولید بیشتر داریم، اعلام شهرهای جدید قرمز و نارنجی، عید باید موطن رفع کینه‌ها و موعد زدودن دشمنی‌ها باشد از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در شنبه ۳۰ اسفند است.

امیدواریم با همکاری همدیگر بیماری کرونا را کنترل و مهار کنیم

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهور در پیام‌های جداگانه‌ای فرارسیدن نوروز و آغاز سال ۱۴۰۰ هجری شمسی را به سران کشور‌های حوزه تمدن نوروز (افغانستان، پاکستان، تاجیکستان، آذربایجان، ترکمنستان، ارمنستان، قزاقستان، ازبکستان، ترکیه و عراق) تبریک گفت.

وی در این پیام با اشاره به همه گیری ویروس کرونا و چالش‌های اقتصادی و اجتماعی متعدد ناشی از آن در کشور‌های جهان، ابراز امیدواری کرد: در سال جدید، با تعامل و همکاری بیش از پیش میان کشورهای‌مان و با کنترل و مهار بیماری کرونا، نوروز به روزگاری نوین برای مردمان‌مان بدل شود و شادی، برکت، سلامتی و آرامش به تمامی کشور‌های جهان باز گردد.

در پیام تبریک رئیس جمهور آمده است: بهار همچون نقاشی زبردست، با نقش‌آفرینی بر بوم طبیعت، روح حیات و تازگی را در دل و جان زمین می‌دمد و نقشی سراسر طراوت و شکوفایی را در پهنای کره خاکی می‌گستراند و نوروز این آیین پرمهر و کهن که الهام بخش امید، شادمانی و رهایی از غم و اندوه است، بهانه‌ای است برای نو شدن، نو نگریستن و زندگی دوباره.

 

شعار انقلابی جهش تولید امسال باید با حمایت همه‌جانبه و رفع موانع کاملاً محقق شود

رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی به‌مناسبت آغاز سال ۱۴۰۰ هجری شمسی، با تبریک عید عید نوروز به هم‌میهنان بویژه خانواده‌های معظم شهیدان و جانبازان و همه ملت‌هایی که نوروز را گرامی می‌دارند، و با ابراز امیدواری به کسب برکات مادی و معنوی از تقارن سال جدید با اعیاد شعبانیه و متبرک شدن سال ۱۴۰۰ به دو عید نیمه‌شعبان و جشن ولادت حضرت ولی‌عصر(عج)، سال جدید را سال «تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها» نامگذاری کردند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای سال ۹۹ را آمیخته با حوادث گوناگون و بی‌سابقه بخصوص پدیده ناآشنای کرونا خواندند و افزودند: کرونا زندگی مردم از جمله کسب‌وکارها، محیطهای درسی، اجتماعات دینی، ورزش و سفرها را تحت تأثیر قرار داد و ضربه سختی به اشتغال در کشور زد.
رهبر انقلاب اسلامی، جان باختن دهها هزار تن از مردم عزیز در اثر کرونا را تلخ‌تر از همه حوادث ۹۹ دانستند و با طلب رحمت و مغفرت الهی برای جان‌باختگان، با خانواده‌های داغدار آنان ابراز همدردی کردند.
ایشان سال ۹۹ را در عین حال سال بروز توانایی‌های ملت ایران در مقابله با آزمون بزرگ کرونا و همچنین در مقابله با فشار حداکثری دشمن توصیف کردند و گفتند: ملت عزیز ما از مجموعه‌های درمانی و بهداشتی، تا محققان و دانشمندان، گروههای جهادی و خدمتگزار و آحاد مردم با وجود تحریم و مسدود بودن راههای استفاده از امکانات خارج از کشور، توانایی و تجربه بزرگی از خود برای مدیریت این حادثه تلخ نشان دادند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به شکست کشاندن فشار حداکثری دشمن را درخشش دیگری از توانایی‌های ملی در سال ۹۹ برشمردند و افزودند: دشمنان ایران و در رأس آنها آمریکا درصدد به زانو درآوردن ملت ایران بودند. البته ما می‌دانستیم که ملت می‌ایستد و آنها شکست می‌خوردند اما امروز به اعتراف خود آمریکایی‌ها و رفقای اروپایی‌شان، فشار حداکثری شکست خورده است.
حضرت آیت الله خامنه‌ای در ادامه به ارزیابی میزان تحقق شعار سال ۹۹ یعنی جهش تولید پرداختند و گفتند: بر اساس گزارشهای متعدد مردمی و دولتی، جهش تولید تا حدّ قابل قبولی در بخش‌هایی از کشور تحقق یافت.
رهبر انقلاب افزودند: البته این میزان جهش در حدّ انتظار نیست چراکه با وجود تحقق در کارهای زیربنایی و سازندگی، نتیجه آن در اقتصاد عمومی و معیشت مردم مشهود و محسوس نشد، در حالی‌که انتظار بود جهش تولید گشایشی در زندگی مردم به‌وجود آورد.
ایشان شعار جهش تولید را یک شعار کاملاً انقلابی خواندند و خاطرنشان کردند: تحقق جهش تولید هم تأثیرات عمیق اقتصادی در کشور از جمله در مسئله ارزش پول ملی دارد و هم موجب اعتماد به‌نفس ملی، رضایتمندی عمومی و تضمین‌کننده امنیت ملی است.

 

بیش از هر زمانی نیاز به تولید بیشتر داریم

علی ربیعی همزمان با آغاز سال 1400 با حضور در مجتمع بهزیستی میدان نبرد در رابطه با شعار سال ۱۴۰۰ اظهار کرد: تصور می کنم نام گذاری که امسال مقام معظم رهبری برای جهت‌دهی فعالیت‌های هر سه قوه معین کردند، بر اساس تحلیل از شرایط ایران امروز است.

وی افزود: ما بیش از هر زمانی نیاز به تولید بیشتر داریم. در مقابل دنیایی که شاهد بودیم چگونه ظالمانه جلوی کالاها و نیازهای اساسی یک جامعه مانند تولیدات سلامت را حتی در بدترین شرایط یک جامعه گرفت، تولید اساسی ترین نیاز است.

سخنگوی دولت با تاکید بر این‌که "ما نیازمند تولید هستیم" بیان کرد: در سال 99 با توجه به زیرساخت های موجود در حوزه سلامت توانستیم تولیداتی انجام دهیم که اگر این تولیدات نبود قطعا وضع کرونا و تهدید سلامت ناشی از کرونا، امروز شرایط سخت تری را در جامعه ما داشت. به طور مثال تولید ماسک، ونتیلاتور و سایر وسایل بهداشتی و درمانی و حتی تولید سی تی اسکن و بسیاری از نیازهای پزشکی که صورت گرفت، همه اینها به کمک ما آمد تا توانستیم گذار نسبتا قابل قبولی از کرونا داشته باشیم.

ربیعی خاطرنشان کرد: در تولید صنعتی و کشاورزی هم همین طور است. ما بیش از 2 هزار و 400 قلم کالا را ممنوع کردیم و تولیدی که در داخل در مقابل این محدودیت ها بود باعث شد حتی رشد اقتصادی امسال در صنعت رشد قابل توجهی باشد. هیچ جامعه ای بدون افزایش ظرفیت های داخلی و تولید نمی تواند جامعه توسعه یافته ای شود. در کشورهای همسایه ما برخی کشورهایی هستند که حتی درآمد سرانه بالایی دارند اما این ناشی از ظرفیت های داخلی و تولید نیست و نمی توانیم به آنها کشورهای توسعه یافته بگوییم، نهایتا بتوانیم بگوییم که نوعی مدرنیزاسیون در این نوع کشورها به وجود آمده است که به واسطه یک اتفاق همه آن می تواند فرو بریزد، بنابراین تولید اساس ماندگاری یک نظام و جامعه و اساس پویایی یک جامعه است.

 

اعلام شهرهای جدید قرمز و نارنجی/ تعیین ۷۲ ساعت فرصت برای بازگشت

کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا در اطلاعیه شماره ۶ خود، ضمن اعلام فهرست جدید شهرهای قرمز و نارنجی، برای بازگشت مسافرینی که از قبل به شهرهای قرمز و نارنجی جدید سفر کرده اند، ۷۲ ساعت فرصت تعیین کرد.

متن کامل اطلاعيه شماره (۶) کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا بدین شرح است:

باسمه تعالی

اطلاعيه شماره (۶) کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا

"يا مقلب القلوب والابصار -  يا مدبر الليل و النهار"
در آستانه حلول بهار طبيعت و نوروز باستاني از خداوند متعال مسالت مي­نماييم كه فرارسيدن سال جديد را توام با "محول الاحوال" ايران اسلامي نموده و سالي سراسر شادي، سلامتي، پيروزي، كامروايي براي تك تك مردم و ملت شريف مقرر نمايد.
 لازم است از همراهی، همدلی، همکاری و عنایت ویژه آحاد مردم عزیز (اصحاب رسانه، اصناف، صداوسیما، همه دستگاهها و سازمانهای همکار در کنترل بیماری کرونا) صمیمانه تقدیر و تشکر نماییم.

 

عید باید موطن رفع کینه‌ها و موعد زدودن دشمنی‌ها باشد

حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی در مراسم تحویل سال 1400 در حرم مطهر امام خمینی(س) با تبریک عید نوروز، گفت: یکی از سنت های مبارکی که ما در تاریخ خودمان داریم و عید را به او می شناسیم، این است که ما در زمان عید سعی می کنیم دلهایمان را از کینه ها بشوییم. اگر جان و روح ما یک بغض نهفته ای وجود داشته باشد، معلمان اخلاق تأکید دارند که این بیش از هر چیزی جان و روح خود ما را آسیب می رساند. لذا معمولا موسم عید وقتی است که سعی می کنیم همان طوری که طبیعت خودش را نو می کند ما هم دلهایمان را نو کنیم و جان و روح خودمان را از کینه ها بشوییم.

یادگار امام افزود: در تعریف «کینه» گفته اند که کینه عبارت است از اینکه انسان دشمنی را در درون و قلب خودش نگه دارد و آماده و منتظر باشد فرصتی پیدا کند که آن را به نوعی بر سر طرف مقابل خالی کند و آن عداوت را در عالم خارج به واقعیت برساند. از امیرالمؤمنین(ع) در غررالحکم روایتی نقل شده است که به نظر می رسد در همین موضوع است؛  ایشان فرمایند، «کینه سبب همه فتنه ها است». ایسان در جای دیگری هم می فرمایند، «کسی که کینه را دور بیاندازد هم ذهنش آرام می شود و هم دلش آرامش می یابد».

وی تصریح کرد: همه ما این تجربه را داریم که از کسی عصبانی یا ناراحت می شویم و یا او از ما ناراحت می شود؛ این طبیعت بشر است؛ البته اگر بهتر است نباشد. ولی این را امور را اساسا نباید در قلب و روح حفظ کرد. در غیر این صورت ما در گذشته باقی مانده ایم. پس، اگر ما باید سال را نو کنیم و لباس نو بپوشیم، باید دل هایمان را هم نو کنیم؛ دعای «مقلب القلوب» به معنای این است که قلب هایمان را عوض کنیم، یعنی در گذشته نمانید و از گذشته عبور کنید.

سیدحسن خمینی با بیان اینکه یکی از علائم کسانی که در گذشته می مانند «حقد» و «کینه» است، افزود: کسانی که کینه می ورزند، هنوز در گذشته مانده اند. اگر ما قرار است رو به آینده داشته باشیم، شرط اول این است که اگر به گذشته نگاه می کنیم فقط برای عبرت آموزی باشد؛ نه اینکه خودمان و دل و جانمان در گذشته باقی مانده باشد. تعبیر لطیفی در رابطه با شخصیت انسان های عارف دارند که می گوید عارف شکوفا و خوش است و لبخند بر لب دارد. یکی از بزرگترین علل آن هم این است که به تعبیر مولانا «عارف ابن الوقت باشد». یعنی در زمان حال زندگی می کند. چون هر غصه ای که وجود دارد غصه چیزی است که در گذشته بوده و از بین رفته و یا غصه چیزی است که نکند در آینده به دست نیاید.

 

کد خبر 1039516

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha