به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، روستای حسین آباد از توابع بخش مرکزی شهرستان فلاورجان در دهستان ابریشم است حدود سه هزار نفر جمعیت دارد در فاصله ۶ کیلومتری مرکز شهرستان و سه کیلومتری مرکز استان قرار دارد.
این روستا قطب کشاورزی با محصولات متنوع کشاورزی است عمده محصولات کشاورزی ما سیب زمینی و برنج لنجان است.
کار فرهنگی در این روستا قبل از انقلاب بوده با عناوینی همچون کلاسهای قرآنی واحد فرهنگی مسجد واحد فرهنگی انجمن اسلامی و در سال ۷۱ با عنوان کانون فرهنگی به کار ادامه داد تا اینکه سال 88 فعالیت آن از طریق دبیرخانه هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان اصفهان ساماندهی و اجرا شد.
کانون فرهنگی و هنری مهدی موعود این روستا یکی از مراکز برتر کشوری و مرکز مدیریت بسیاری از رویدادهای ملی مثل جشنواره های حوزه فناوری اطلاعات از جمله جهاد مجازی و دبیرخانه جشنواره فرهنگ و هنر روستا و عشایر است که در سال گذشته موفق به کسب عنوان شایسته تقدیر در رواق فناوری طرح ملی ایران قوی ستاد فهمای کشور شد.
*کانون مهدی موعود میزبان جشنواره های ملی
این مرکز تاکنون هفت دوره جشنواره ملی جهاد مجازی برگزار و سه سامانه فضای مجازی با عناوین جشنواره جهاد مجازی، خاکریز فرهنگی و فرهنگ و هنر روستا و عشایر راه اندازی شده است.
مدیرمسئول کانون فرهنگی و هنری مهدی موعود شهرستان فلاورجان گفت: سال گذشته فعالیت های کانون باعث شد که در سه رواق فیلم، فن آوری و قلم به امتیاز برتری برسد و به مرحله داوری نهایی راه پیدا کند که در نهایت در رواق فن آوری رتبه شایسته تقدیر بدست آورد.
«رضا قاسمی پور»، فعالیت های شاخص این مرکز فرهنگی و هنری را رمز موفقیت در این حوزه بیان کرد و اظهارداشت: تیم سازی و فعالیت هدفمند در پیشرفت کانون و فعالیت های اجتماعی موثر بوده است.
*تولید فیلم کوتاه در کانون روستایی و رتبه های ملی
وی با بیان اینکه بیش از بیست فیلم کوتاه و داستانی توسط تیم این کانون تولید شده، تصریح کرد: این اقدامات در جشنواره های مختلف رتبه هایی کسب کرده و دستاوردهای زیادی در عرصه آموزش داشته است.
*نگارش و انتشار کتاب
مدیرمسئول کانون فرهنگی و هنری مهدی موعود شهرستان فلاورجان پیرامون فعالیت های این مرکز در رواق قلم اشاره کرد و اذعان داشت: چهار کتاب تاکنون به چاپ رسیده که دو دیوان شعر شاعر معاصر عباسعلی قاسمی متخلص به واله و دو نمایشنامه به نویسندگی براتی چاپ شده است.
وی اضافه کرد: این اقدامات الگوسازی خوبی برای نسل جوان و نوجوان شده و توانسته فرصت هایی را خلق کند.
*تولید ماسک در شرایط سخت کرونا
کارگاهی در مسجد محل تجهیز شد و این رسالت مهم را در منطقه و توزیع در دیگر مناطق برعهده گرفت.
این کارگاه ابتدا به صورت گروه جهادی شروع به فعالیت کرد و با تداوم فعالیت 35 دستگاه تولید ماسک به صورت نیمه صنعتی خریداری و گارگاه فنی مجهز شد و در سه شیفت کاری که دوشیفت آن توسط خانم ها و یک شیفت آن توسط آقایان فعالیت کرد.
این کارگاه روزانه بیش از 125 هزار ماسک تولید کرد و نقش تاثیری گزاری برای برون رفت از مشکل در جامعه است.
*نقش صیانتی و حماینی کانون از دیگر کانون های مساجد فلاورجان
کانون فرهنگی و هنری مهدی موعود شهرستان فلاورجان به عنوان کانون معین و مدیریت شبکه کانون های آن منطقه فعالیت می کند.
اجرای سرود، نمایش، تقویت باورهای دینی، برگزاری مناسبت ها و تجلیل از برترین روستا از ماموریت های این مرکز فرهنگی و هنری است که در طول سال انجام می هد.
نظر شما