فرخنده دنیوی زاده، مسئول مرکز مشاوره دانشگاه شهید چمران اهواز، هدف از برگزاری این کارگاه را تربیت نیروی آموزش دهنده و مدرس در زمینه پیشگیری از اعتیاد عنوان کرد و به خبرنگار شبستان گفت: در این کارگاه کارشناسان و پرسنل سازمانها، ادارات، دانشگاهها و تشکلهای مردم نهاد خوزستان حضور دارند.
وی افزود: این دوره آموزشی با هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر و دفتر مرکزی مشاوره وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تدوین شده و مقرر شد به صورت آزمایشی در 17 مرکز استان و دانشگاه برگزار شود که دانشگاه شهید چمران اهواز نیز در زمره مراکز اجرای طرح قرار گرفت.
دنیوی زاده، مدت زمان این دوره مقدماتی را 5 روز در قالب 40 ساعت و زمان آغاز آن را از (11 دی) عنوان کرد و اظهار داشت: این دوره از (18 تا 22 دی) برای عده دیگری از متقاضیان از دانشگاهها و سازمانها در سطح استان برگزار میشود.
وی تعداد شرکتکنندگان در هر دوره را 50 نفر ذکر کرد و ادامه داد: پس از دو دوره مقدماتی از شرکتکنندگان آزمونی گرفته می شود و کسانی که 70 درصد نمره را کسب کنند به مرحله میانی این دوره راه خواهند یافت.
مسئول مرکز مشاوره دانشجویی شهید چمران اهواز، با بیان اینکه به شرکتکنندگان در دوره گواهینامه مربیگری اعطا میشود، تصریح کرد: شرکتکنندگان در دورهها میتوانند به عنوان مربی در سازمانهای مربوط به خود دورهها و کارگاههای پیشگیری اولیه از اعتیاد را برگزار کنند.
وی تاریخچه مصرف مواد مخدر در قرن اخیر، شیوع شناسی مصرف مواد در جهان و ایران، بهداشت روانی و ویژگیهای روانشناختی دوران نوجوانی، مبانی و جنبههای زیست شناختی مصرف مواد، مواد الکلی و آثار بلند مدت و کوتاه مدت، مواد مخدر و آثار بلند مدت و کوتاه مدت، عوامل تاثیرگذار، محرکها، عوارض و پیامدهای مصرف مواد از لحاظ خانوادگی، فردی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و بهداشتی، مبانی و اصول پیشگیری، سیاستها و قوانین مرتبط با پیشگیری از اعتیاد در جهان و ایران، عوامل خطر و محافظ، روشهای پیشگیری، اجرای برنامه جامع پیشگیری از اعتیاد در ایران را از جمله مهمترین عناوین و سرفصلهای این دوره آموزشی دانست.
پایان پیام/
نظر شما