پای کار بودن اصناف و بازاریان در مقابله باشیوع بیماری کرونا / لزوم اتخاذ تصمیمات مناسب جهت کاهش ضررمالی کسبه

اصناف و بازاریان یکی از قشرهایی بودند که در جریان شیوع بیماری منحوس کرونا در کشور به شدت ضرر کردندو کسبه شهرستان سرپلذهاب نیز از این قاعده مستثنی نبوده و در این وضعیتت متضرر شدند.

به گزارش خبرگزاری شبستان در کرمانشاه، بازاریان شهرستان از ماهها قبل به عادت سنوات قبلی برای فروش در بازار شب عید نسبت به خریدهای میلیونی و بالا از بازار استانهای بزرگ کشور اقدام کرده و اجناس خودرا به شهرستان منتق کرده بودند.

 

شیوع ویروس کرونا در کشور از هفته اول اسفند ابتدا درقم و سپس تهران انجام گرفت و کسی فکرش را نمی کرد که این ویروس وارد استان کرمانشاه و شهر مرزی سرپلذهاب شود و کسبه و بازاریان هم فکر نمی کردند که مجبور به بستن واحدهای صنفی خود شوند و نتوانند اجناس خریداری کرده را به فروش برسانند.

 

اما شرایط به سمتی رفت که این بیماری تقریبا تمام کشور را دربرگرفت و اعلام قرنطینه خانگی و سفارشات موکد مسئولین بهداشتی به در خانه ماندن مردم باعث بی رونقی بازار شد ودر پی آن بااعلام طرح رعایت فاصله اجتماعی واحدهای صنفی غیر ضرور به کلی بسته شد واجناس خریداری شده کسبه روی دست آنها ماند.

 

البته قبل از اجرای این طرح نیز کسبه و بازاریان از روزهای قبل تر بصورت خودجوش واحدهای صنفی خودرا برای حفظ سلامت مردم تعطیل کرده بودند که مورد تقدیر امام جمعه ، فرماندار و سایر مسئولین قرارگرفته بود.

 

ازتمام این مسائل که بگذریم باید برای کمتر شدن ضرر مالی این قشر زحمتکش فکری کرد  فکری که باید در سطح ملی انجام شده و تصمیمات مناسبی برای کاهش ضرر مالی کسبه و بازاریان اتخاذ شود.

 

مشکلاتی همچون پرداخت اجاره بهای واحد صنفی پرداخت چکها و سفته های خرید کس به واحدهای تولیدی و فروشندگان کلی پرداخت عوارض و مالیات های مربوطه و... بر سر راه کسبه و بازاریان وجود دارد که نیازمند فعالیت اقتصادی آنها می باشد ودراین وضعیت تعطیلی بازار از پرداخت آن عاجز هستند.

 

دراین شرایط باید دولت فکری برای کسبه وبازاریان کرده و با اتخاذ تصمیمات مناسب و پرداخت تسهیلات تاحدودی از ضرور وزیان آنها بکاهد .

 

کسبه و بازاریان همه جوره با مسئولین راه آمدند و طرحها و دستورالعملهای ستاد مبارزه باکرونا را کامل انجام داده و حتی در برخی موارد ازآن هم فراتر رفتند حالا نوبت مسئولین است که بعد از ریشه کن شدن بیماری کرونا به فکر کاهش ضرر وزیان بازاریان باشند.

کد خبر 1042240

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha