به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، «سهیل صالحی» امروز(14فروردین) در گردهمایی مسئولین کانون های عمومی و تخصصی شهرستان بهشهر که در مسجد آقا این شهرستان برگزار شد، با بیان اینکه 934نفر از محبین اهل بیت(ع) از شهرستان بهشهر به عنوان خادمیار افتخاری حضرت رضا(ع) در سامانه خادمیاری آستان قدس رضوی نام نویسی کردند، اظهار کرد: 642نفر از این تعداد مجاز به انتخاب کشیک حرم مطهر رضوی در این سامانه هستند.
کارشناس مسئول معاونت خادمیاری دفتر کانون های خدمت رضوی استان مازندران ضمن تشریح فعالیت در حوزه خادمیاری، افزود: کانون های خدمت رضوی دو نوع کانون هستند که شامل کانون های محلی یا عمومی و کانون های تخصصی می شوند .
وی ادامه داد: ماموریت کانون های محلی را شامل: ارائه خدمات در سطح محله خود، مانند تهیه و توزیع بسته ارزاق، بازسازی خانه محرومین، سرکشی از خانواده های محروم، دیدار با خانواده شهدا و... اعلام کرد.
صالحی با بیان اینکه خادمیاران رضوی در کانون های تخصصی نیز ضمن الگوسازی کارهای تبلیغی- فرهنگی به کانون های محله ای کمک های تخصصی ارائه می کنند، افزود: خدمات الگویی خادمیاران رضوی را باید در جشنواره های خدمت رضوی معرفی کرد تا برای سایر خادمیاران ارائه شود.
وی با تاکید براینکه فعالیت در حوزه خدمت به زائران امام رضا(ع) برای رسیدن به مقام و جایگاه نیست، خاطرنشان شد: خادمیاران رضوی با فعالیت در حوزه محرومیت زدایی تلاش می کنند معارف رضوی در جامعه ترویج و تبیین شود.
صالحی با بیان اینکه در حوزه خدمت به محرومین باید با حفظ کرامت انسانی و شأن نیازمندان در مسیر نورانی، معرفتی و توحیدی امام رضا(ع) قدم برداریم، گفت: با دیدگاههای اداری نمیتوان برخی اقدامات را انجام داد اما اگر بازتعریفی از سازماندهی بر اساس روش خدمت به امام رضا(ع) انجام شود بسیاری از اقدامات به گواهی عملکرد خادمیاران در سراسر کشور شدنی است.
وی بیان کرد: فرهنگ و سیره رضوی، زائر و زیارت و توجه به رویکرد مقام معظم رهبری سه موضوع مهم در خدمت به امام رضا(ع) است و هدف این است که به اهداف حضرت ثامنالحجج(ع) خدمت کنیم.
صالحی ضمن تشریح وظایف مسئولین کانونها و ارکان دفتر کانون خدمت رضوی شهرستان، گفت: خادمیاران رضوی باید با انتخاب عرصه خدمتی در سامانه خادمیاری هفتهای 6 ساعت به نیت امام مهربانیها حضرت رضا (ع) به محرومین خدمت کنند و در سامانه خادمیاری ثبت گزارش داشته باشند.
وی با بیان اینکه خادمیاران که درروند خدمت خود در محل سکونت یا کار ثبت گزارش دارند بعد از تائید از شیفت حرم بهرهمندمی شوند، افزود: مدتزمان انتخاب هر عرصه خدمتی سه ماه است که خادمیاران حداکثر تا 4 مصداق میتوانند انتخاب کنند.
صالحی همچنین در خصوص کارنامه خدمتی خادمیاران، رزرو خدمت توسط مسئولین کانونهای محلی و برخی از کانونهای موضوعی، اهمیت گزارشنویسی و چگونگی ثبت گزارش در سامانه، بهرهمندی از آموزشها و شرکت در آزمونهای آستان قدس نکاتی را بیان کرد.
وی در خصوص نحوه انتخاب کشیک حرم در شرایط کرونایی افزود: امکان انتخاب کشیک خدمت در حرم مطهر رضوی منوط به اعلام وضعیت رنگی استانها و شهرستانها توسط وزرات بهداشت است.
کارشناس مسئول معاونت خادمیاری دفتر کانونهای خدمت رضوی استان مازندران افزود: در صورتی که وضعیت استانی قرمز اعلام شود علاوه بر بسته شدن سامانه رزرو خدمت برای آن استان تمامی انتخابهایی که توسط خادمیاران عزیز آن استان نیز انجام شده باشد لغو و امکان خدمت را نخواهند داشت.
صالحی ادامه داد: اگر وضعیت خراسان رضوی و مشهد قرمز اعلام شود امکان رزرو خدمت و انتخابهای انجام شده برای تمامی استانها غیرفعال خواهد شد بنابراین توصیه میشود که در انتخاب و رزرو کشیک دقت بیشتری صورت بگیرد تا موجب اتلاف وقت و هزینه سفر و اقامت عزیزان نشود.
نظر شما