مشکلات کارخانه «آی تی آی» از زبان مدیر عامل آن

ضیایی درباره مشکلات کارخانه «آی تی آی» گفت: مشکل ما با هیئت حمایت از صنایع است که از سال ۱۳۸۸ وارد کارخانه و شرکت‌های ما شدند و تا کنون هنوز کارخانه و شرکت‌ها را تحویل ما نداده اند و نمی‌دانیم چه میزان بدهی داریم.

به گزارش خبرگزاری شبستان، سید حسین ضیایی، مدیرعامل کارخانه «آی تی آی» در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما با این برنامه با اشاره به اینکه تسهیلات مالی برای سال‌های ۸۳ و ۸۴ و برای زمانی است که کارخانه، دولتی بوده است، گفت: بخش خصوصی نقشی در این تسهیلات نداشته است و بابت این ۱۳ میلیارد تومانی که تسهیلات دادند همه کارخانه و اموال منقول و غیر منقول آن در رهن بانک ملی قرار گرفته است.


وی ادامه داد: مشکل ما با هیئت حمایت از صنایع است که از سال ۱۳۸۸ وارد کارخانه و شرکت‌های ما شدند و تا کنون هنوز کارخانه و شرکت‌ها را تحویل ما نداده اند و نمی‌دانیم چه میزان بدهی داریم و هیئت حمایت از صنایع، صورت‌های مالی را در اختیار ما قرار نداده است.


وی ادامه داد: گفته اند این کارخانه در مجموع ۴۰ میلیارد تومان بدهی دارد که از این میزان ۱۳ میلیارد تومان، اصل بدهی است.

 

ضیایی با اشاره به اینکه در ۱۵ اردیبهشت سال ۱۳۸۸ هیئت حمایت از صنایع وارد کارخانه شدند، گفت: بر اساس قانون حمایت، این هیئت فقط می‌توانست مدیر اجرایی برای کارخانه قرار دهد، اما آن‌ها هیئت مدیره شرکت صنایع مخابراتی راه دور ایران و شرکت‌های تابعه شدند بنابراین با توجه به این موضوع، قانون تجارت و مالیات‌های مستقیم در این باره جاری است و بر اساس قانون تجارت، هیئت مدیره موظف است که سالانه، مجمع شرکت را برگزار کند و صورت‌های مالی را تحویل دهد، اما آن‌ها این کار را نکرده اند.


وی ادامه داد: آخرین طرح شرکت صنایع مخابراتی، پروژه کارت سوخت هوشمند کشور بوده است که آن را اجرا کردیم و مطالباتی از شرکت نفت بابت این پروژه داشتیم که به موقع پرداخت نکردند و همچنین نسبت به حقوق کارکنان، حدود ۴ تا ۵ ماه بدهی داریم. این مسئله موجب شد که هیئت حمایت وارد موضوع شود.

 

بنابراین گزارش، کاووس ایرج پور عضو هیئت مدیره و معاون مدیرعامل بانک ملی هم با حضور در این برنامه افزود: در خصوص محاسبات بدهی کارخانه ”آی تی آی“ شیراز، کسی معترض نحوه محاسبه نشده است. نه مدیران فعلی شرکت و اعضای هیئت حمایت از صنایع و همچنین سهامداران و مدیران گذشته شرکت، معترض محاسبات بدهی نشده اند.


وی با بیان اینکه این شرکت توفیق پیدا نکرده است که استمهال کند تا به تقسیط منتهی شود، اضافه کرد: محاسبه طبق ضوابط شورای پول و اعتبار است و محاسبه ثانویه و اعمال جریمه مرکب نداشتیم.


ایرج پور افزود: اگر این کارخانه املاک و دارایی‌های دیگری داشته باشد حاضریم مطالباتمان را از طریق آن املاک و دارایی‌ها بگیریم و نیاز به مزایده کارخانه نباشد.

کد خبر 1042814

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha