ائمه جماعات سکان‌داران مسائل فرهنگی در مساجد هستند

​حجت‌الاسلام بابایی مردمی بودن را از جمله ویژگی‌های امام جماعت در تراز انقلاب اسلامی خواند و گفت: امامان جماعت سکان‌داران مسائل فرهنگی در هر مسجدی هستند.

حجت‌الاسلام «علی اکبر بابایی» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، مساجد را در طول زمان محلی که پیوسته کانون هدایت و مبارزه علیه کفر و نفاق و مأمن دلباختگان حق و فضیلت بوده است برشمرد و اظهار داشت: مردمی بودن از ویژگی‌های بارز امام جماعت در تراز انقلاب اسلامی است.

 

امام جمعه لوشان با بیان اینکه امامان جماعت سکان‌داران مسائل فرهنگی در هر مسجدی هستند، ویژگی‌های امامان جماعت در تراز انقلاب اسلامی را برشمرد و عنوان کرد: منش و روشی که با منطق انقلاب اسلامی و ارزش‌های آن سازگاری داشته باشد از جمله خصوصیاتی امامان جماعت در تراز انقلاب اسلامی است.

 

بابایی کلام امام راحل در باب اینکه مساجد، سنگرهای اسلام است، مسجدها را محکم نگه دارید و پرجمعیت کنید را مورد اشاره قرار داد و گفت: اگر منش‌ها و روش‌های امامان جماعت ما با منطق انقلاب سازگاری نداشته باشد و از حیث عملی نگاه جدایی از مسائل اجتماعی از خود نشان دهند، طبیعی است که این امام جماعت یک امام جماعت در تراز انقلاب اسلامی نیست.

 

وی تحولات عظیمی که در دنیا به واسطه پیروزی انقلاب اسلامی، نشر معارف آن در حوزه‌های مختلف و استمرارش به وجود آمده است را مورد اشاره قرار داد و ابراز داشت: امام جماعت موظف است که از این تحولات ارزشمند پاسداری کند و در کنار آن برای نشر و ترویج هرچه بیشتر فرهنگ انقلاب تلاش کند.

 

امام جمعه لوشان انقلابی بودن و داشتن نگاه انقلابی به مسائل را از جمله ویژگی‌های امام جماعت در تراز انقلاب دانست و اضافه کرد: اگر امام جماعت خودش مؤمن به این تحولات و آثار درخشان انقلاب اسلامی نباشد، طبیعی است که در این تراز هم قرار نمی‌گیرد.

 

بابایی توجه به مسائل و مشکلات اجتماعی و مهم‌تر از همه مردمی بودن را شاخصه دیگر امام جماعت در تراز انقلاب اسلامی خواند و یادآور شد: امام جماعت به عنوان پدر معنوی آن منطقه می‌تواند به مانند پیغمبر اکرم(ص) و اهل بیت(ع) و در راستای اهداف عالیه آن‌ها نقش‌آفرینی کند.

 

وی اضافه کرد: برای آن‌که بتوانیم مسجدی در تراز انقلاب اسلامی داشته باشیم، نیازمند هماهنگی ارکان مختلف و تشکیل دهنده مسجد، یعنی امام جماعت، هیئت امنا و خادمان، در این زمینه هستیم.

 

امام جمعه لوشان با بیان اینکه مساجد در ادوار مختلف تنها محل عبادت نبوده‌اند حاطرنشان کرد: مساجد از صدر اسلام تا به امروز به عنوان مهم‌ترین مرکز برای رشد و تعالی فرهنگ اسلامی، سازماندهی جهان اسلام و مهم‌ترین پایگاه عقیدتی، فکری و معنوی اسلام بوده‌اند و این نقش‌آفرینی همچنان در آینده نیز استمرار پیدا می‌کند.

کد خبر 1044781

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha