عدالت، رفع تبعیض و فساد محور اساسی انسان امروز است

استاندار اصفهان با اشاره به بازگشت انسان به دین و توحید گفت: عدالت، رفع تبعیض و فساد موضوع محوری انسان امروز است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، علیرضا ذاکر اصفهانی، استاندار اصفهان عصر پنج شنبه" 13بهمن" در همایش بین المللی ادیان توحیدی با اشاره به عدالت در جامعه اظهار داشت: از ابتدای تاریخ، همواره ذهن بشر درگیر مباحث دینی بوده و بشر امروز حتی از تکنولوژی برای دریافت پاسخ این پرسش های اساسی استفاده کرده است.

 

وی تصریح کرد: انسان در پی جواب بی هویتی خود دائم در جستجو بوده و فرقی نمی کرده که دارای چه تفکر و یا دینی است.

 

ذاکر اصفهانی با اشاره به ذهنیت افلاطون بر اساس عدالت و رفع فساد در جامعه گفت: زمانی افلاطون به دنبال رفع فساد و برقراری عدالت بوده و در نهایت عدالت را تنها یک مدینه فاضله دانست و گفت همه ی این حرف ها ایده آلیستی است و در عالم خیال محقق خواهد شد.

 

وی با بیان اهمیت عدالت در اسلام و به ویژه در بین شیعیان خاطر نشان کرد: مفهوم عدالت در ادیان توحیدی، ایران باستان، و در بین ائمه(ع) و کتب آنان به ویژه در نهج البلاغه بسیار مشهود است.

 

استاندار اصفهان وجود ادیان و پیروی انسان از دین را مسیر واقعی انسان و تضمین کننده آینده، دنیا و آخرت انسان دانست.

 

وی افزود: انسان بدون دین، به تدریج رابطه خود را با عالم وحی از دست می دهد و به مرحله ای از اباحی گری و اومانیسم خواهد رسید و این نازل ترین درجه انسان است.

 

ذاکر اصفهانی با بیان این مطلب که عقل ناصوتی انسان همه چیز را در بند عالم ماده،علم و عقلانیت خود می داند افزود: عقل شیطانی انسان وابسته به عالم ماده است و عقل منقطع از عالم وحیانی مانع از توسعه تکنولوژی و رسیدن انسان به آخرت است.

 

وی در ادامه با اشاره به عصر رنسانس و جایی که انسان بی خدایی را تجربه کرده و سرانجام به عرفان های کاذب و خود ساخته و حتی شیطان پرستی رسید گفت: تنها دین خداست که می تواند انسان را به سرانجام مطلوب برساند و در عرصه های مختلف سیاست، اجتماع، اقتصاد و فرهنگ مؤثر و سازنده باشد.

 

استاندار اصفهان به برپایی جلسات هم اندیشی و استفاده از دین و ظرفیت های بزرگ دینی در عرصه های مختلف و در چالش های اساسی اشاره کرد و بیان کرد: در ادیان الهی تفاوتی وجود ندارد و تنها نقطه مشترک همه ی آن ها توحید است.
 

پایان پیام/

کد خبر 104485

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha