«جبار کوچکینژاد» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، با تاکید بر اینکه مجلس در سالهای اخیر تلاشهای زیادی برای قانونی شدن اجرای طرح رتبهبندی فرهنگیان انجام داده و این مهم در مجلس یازدهم نیز استمرار پیدا کرده است اظهار داشت: قانون رتبهبندی معلمان موجبات ارتقاء منزلت اجتماعی فرهنگیان را فراهم میکند.
نماینده مردم شهرستانهای رشت و خمام در مجلس با بیان اینکه در مورد لایحه رتبهبندی فرهنگیان مکاتباتی توسط وی با ریاست مجلس انجام شده است تصریح کرد: بر اساس ماده 63 قانون برنامه توسعه و پس از سالها مطالبه و پیگیری نمایندگان و حدود یک میلیون فرهنگی نهایتا دولت لایحه رتبهبندی فرهنگیان را به مجلس ارائه داد.
کوچکینژاد از پیگیریهایی که وی برای رفع موانع موجود در مسیر اجرای رتبهبندی فرهنگیان انجام داده سخن گفت و عنوان کرد: لایحه ارائه شده از طرف دولت تقریبا همان قانون خدمات کشوری با تغییرات جزئی است در صورتیکه رتبهبندی فرهنگیان بر اساس سند تحول و قانون برنامه باید سیستم آموزشی، رفاهی و منزلت اجتماعی معلمان را ارتقاء دهد.
وی لازمه تحت تأثیر قرار گرفتن و ارتقاء سیستم آموزشی و منزلت اجتماعی فرهنگیان را تحول در ساختار آموزش و پرورش اعلام کرد و یادآور شد: با توجه به اینکه لایحه تدوین شده دولت بخشی از فرهنگیان را تحت پوشش قرار نمیدهد و با قانون بالادستی تناقض دارد بنابراین پیشنهاد کردیم کمیسیونی مشترک مرکب از کمیسیونهای آموزش و تحقیقات، برنامه و بودجه و کمیسیون اجتماعی مجلس تشکیل شود.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس کسب رضایت جامعه فرهنگیان را هدف مجلس و کمیسیون مشترک از این اقدام اعلام کرد و اضافه کرد: با تشکیل این کمیسیون مشترک و با همافزاییهایی که متعاقبا در پی آن انجام میشود قصد داریم با استفاده از نظرات کارشناساسی، تغییراتی در لایحه دولت و به نفع فرهنگیان کشور انجام گیرد.
نماینده مردم شهرستانهای رشت و خمام در مجلس با بیان اینکه با الزام دولت به ارائه لایحه رتبهبندی، نظام رتبهبندی معلمان تبدیل به یک قانون سالانه شده و پس از این دولتها موظف به اجرای آن میشوند خاطرنشان کرد: ارتقاء جایگاه فرهنگیان، ایجاد رقابت علمی و انگیزه بین معلمان و اجرای سیاستهای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش از جمله اهداف مهم اجرای طرح رتبهبندی است.
نظر شما