به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «حمید رضا پناه» امروز(۲۸ فروردین» در جمع خبرنگاران در رابطه با عملکرد اداره اشتغال و هدایت نیروی کار این اداره کل در سال ۱۳۹۹ طی سخنانی گفت:در حال حاضر تعداد ۵۸ کاریابی غیر دولتی داخلی در سطح استان فعال هستند که از این تعداد ۲۵ کاریابی در مشهد و ۳۳ کاریابی در سایر شهرستانها فعالیت دارند و شهرستان های جوین و کلات فاقد کاریابی می باشند.
مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی افزود:علاوه بر ۵۸ کاریابی غیر دولتی داخلی تعداد ۱۶ کاریابی بین المللی نیز دارای مجوز از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی می باشند که یک مورد در نیشابور و بقیه در مشهد در حال فعالیت هستند، کاریابی ها با توجه آشنایی به نیازهای بازار کار از سویی و شناسایی متقاضیان کار از سوی دیگر می توانند نقش مهم و بسزایی در راهنمایی کارجویان و متقاضیان کار داشته باشند.
وی خاطر نشان کرد:ارائه راهنمایی و مشاوره و هدایت سرمایه های انسانی بسوی فرصت های شغلی مناسب از طرف کاریابی ها می تواند موجب افزایش بهره وری و توسعه پیشرفت اقتصادی میهن اسلامی گردد.
پناه اذعان کرد: تا پایان اسفند ماه سال ۹۹ تعداد ۲۰جلسه هیات استانی کاریابی ها برگزار شده و مواردی در خصوص صدور مجوز تاسیس ۵ کاریابی در مشهد و شهرستانها ، لغو مجوز ۴ کاریابی متخلف در شهرستانهای مشهد و سبزوار ،تذکر کتبی به ۹ کاریابی به دلیل تخلف از جمله مصوبات این جلسات می باشد.
مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی در خصوص عملکرد کاریابی های استان در شناسایی فرصتهای شغلی و بکارگماری جویندگان کار گفت: سال گذشته کاریابی های استان با ارائه خدمات مشاوره ای، توزیع مناسب فرصتهای شغلی،کنترل حضور و غیاب بیمه بیکاری و ثبت نام از جویندگان کار کمک بزرگی در اجرای صحیح حقوق شهروندی در این اداره کل بر عهده داشتند و توانستند در این مسیر اقدامات خوبی انجام دهند.
وی با توجه به شرایط موجود و شیوع ویروس کرونا شمار کارجویان ثبت نام شده در مراکز کاریابی استان را طی سال گذشته ۳۳ هزار و ۲۶۰ نفر اعلام کرد و گفت: در این مدت ۲۳ هزار و ۴۶۲ فرصت شغلی نیز توسط مراکز کاریابی استان شناسایی شده است که تعداد افراد بکارگمارده شده توسط کاریابی های استان ۱۰ هزار و ۳۹۰ نفر بوده است.
پناه گفت:کاریابی ها در واقع بازوان توانمند و از سرمایه های این اداره کل هستند که در حوزه های مختلف نقش آفرینی می نمایند و خدمات کاریابی ها می بایست با نگاه اعتماد، صیانت از سرمایه های انسانی و جلوگیری از گرفتاری و آسیب های اجتماعی باشد.
مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی به اجرای طرح کارورزی دانشآموختگان دانشگاهی اشاره کرد و گفت: سال گذشته هزار و ۲۷۵ نفر در خراسان رضوی زیرپوشش این طرح قرار گرفتند که ۸۰۳ نفر در استان متقاضی کارورزی شده و برای بهرهگیری از طرح دانشآموختگان دانشگاهی ثبتنام کردند.
وی تصریح کرد : در سال ۹۹ تعداد ۸ مورد کاریابی غیر مجاز شناسایی و با آنان برخورد قانونی بعمل آمده و تعداد ۵ کاریابی غیر مجاز به مراجع قضایی معرفی شده که منجر به صدور رأی شده است.
نظر شما