طاهره حیدری مجد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم با بیان این که ماه مبارک رمضان بهترین فرصت در راستای تزکیه نفس و خودسازی است، اظهار داشت: خدای متعال در این ماه عزیز فرصتی طلایی و گران بها در اختیار ما قرار داده تا ضمن تلاش در جهت خودسازی، زمینه اصلاح جامعه را نیز فراهم کنیم و از سویی از درد و رنج و سختی های انسان های محروم غافل شده و در حد توان به یاری آن ها بشتابیم.
وی افزود: با توجه به شیوع کرونا و تداوم این وضعیت سخت و نگران کننده، انتظار این است که مؤمنین به ویژه در ماه رمضان در عین اهتمام نسبت به معنویت گرایی و خودسازی، به یاری کسانی بشتابند که در این وضعیت اقتصادی از تأمین حداقل معاش خود ناتوان هستند و از این رو یکی از بهترین کارها در رمضان، مشارکت در همدلی و کمک مؤمنانه است.
عضو هیئت علمی جامعه الزهرا(س) همچنین با بیان این که ماه رمضان، بهترین فرصت برای تقویت همگرایی و حس انسان دوستی در مسیر کسب رضای خداست، گفت: بر اساس آموزه های دینی، اعمال خوب و خداپسندانه ما در همین دنیا در زندگی مان تأثیرگذار است، ضمن آن که در روز قیامت و برزخ نیز مأجور هستیم، و هر قدمی که مخلصانه برای رضای خدا برداریم در همین دنیا تأثیرش را می بینیم و پاداش الهی را دریافت می کنیم.
مسئول بسیج اساتید و نخبگان جامعه الزهرا(س) تأکید کرد: البته در کنار رسیدگی به وضع اقتصادی و کمک به محرومان و مستمندان جامعه نباید نسبت به فقر فرهنگی و مشکلات اخلاقی غافل و کم تفاوت بود. متأسفانه به خاطر تهاجم فرهنگی و معضلات اخلاقی، ما با مشکلات جدی روبرو هستیم که ماه رمضان فرصتی است برای این که در حد توان از این آسیب ها دوری کنیم و در حد توان نسبت به خودسازی جمعی در کنار خودسازی فردی و به خصوص رفع فقر فرهنگی در جامعه بکوشیم.
حیدری مجد همچنین گفت: در این راستا به خصوص از مبلغین و نخبگان جامعه انتظار می رود که در جهت مجاهدت فکری ، فرهنگی و اخلاقی بکوشند و از فرصت طلایی ماه رمضان در این باره، نهایت بهره را ببرند.
وی خاطرنشان کرد: آن چه مهم است این که ما نباید بگذاریم که دشمن به هدف خود در دور کردن جوانان از معنویت و دینداری دست یابد و یکی از بهترین فرصت ها، استفاده حداکثری از ظرفیت عظیم ماه مبارک رمضان است.
عضو هیئت علمی جامعه الزهرا(س) افزود: البته از این نکته هم نباید غافل شد که به هر حال مردم و نسل جوان ما به عنوان یک جامعه شیعی و اسلامی پاک هستند و اگر ظاهرشان آلودگی ها را دارد، اما به جهت ولایت اهل بیت(ع) باطن آن پاک است، منتها باید کاری کنیم که این ظواهر آلوده نیز برچیده شود.
نظر شما